≫ 

Jezivi krici srpske odbojkašice odjekivali dvoranom: Vrištala je plakala zbog horor povrede (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Težak trenutak viđen je u duelu srpskih odbojkašica protiv Portorika

  • 5

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je i petu ubedljivu pobedu na Svetskom prvenstvu u Japanu, pošto je u 5. kolu D grupe savladala Portoriko sa 3:0 (25:23, 25:17, 27:25).

Odbojkašice Srbije prethodno su, takođe maksimalnim rezultatom, savladale Dominikansku Republiku, Keniju, Brazil i Kazahstan.

>>> Veliki izazov očekuje večeras u Pekingu Filipa Krajinovića, s obzirom na to da igra protiv Del Potra. Iznenađenje u vidu pobede Srbina nosi kvotu 4,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duel Del Potro - Krajinović.

>>> Posle velike pobede nad Dimitrovim, Dušan Lajović večeras u Pekingu igra protiv Kajla Edmunda i kvota na njegov trijumf je 2,11. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duel Edmund - Lajović.

U meču sa Portorikom, najefikasnija u srpskom timu bila je Ana Bjelica sa 19 poena.

Međutim, ono što je problem jeste povreda Bojana Milenković u drugom setu i neizvesno je hoće li moći da nastavi turnir.

Njen vrisak posle povrede parao je uši u hali, a meč je bio prekinut dok joj nije ukazana pomoć i dok nije napustila teren uz pomoć lekarskog osoblja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SANDZAK AiRLiNES

    4. oktobar 2018 | 10:45

    ☹️☹️☹️ odose ligamenti ☹️☹️☹️☹️☹️☹️brz oporavak od sveg srca ❤️🍀

  • Sone

    4. oktobar 2018 | 10:50

    Uh strasno brz oporavak zelim

  • Duje

    4. oktobar 2018 | 11:15

    Prosetala patela koljena, svojevremeno ovakvu povredu je dozivio Ronaldo zuba, vracao se poslije operacije ponovo na teren ali bezuspjesni pokusaji..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA