"Čepom do osmeha" humanitarni partner najvećeg tim bilding događaja u Novom Sadu - Serbia Business Run-a

Svi zaposleni koji budu učestvovali na trci koja će se održati u Novom Sadu 11. oktobra (posle posla) pozvani su da sakupljaju plastične čepove, da ih ponesu na trku, gde će se na velikom platnu kreirati originalni mozaik

  • 0

Serbia Business Run, serija poslovnih trka i najveći sportsko-poslovni događaj u Srbiji, bogatija je za još jednog partnera, organizaciju "Čepom do osmeha".

Organizacija "Čepom do osmeha" kroz prikupljanje i recikliranje plastičnih čepova obezbeđuje sredstva i pomaže pri kupovini pomagala za decu sa invaliditetom ili nekom smetnjom u razvoju.

Svi zaposleni koji budu učestvovali na trci koja će se održati u Novom Sadu 11. oktobra (posle posla) pozvani su da sakupljaju plastične čepove, da ih ponesu na trku, gde će se na velikom platnu kreirati originalni mozaik.

Na ovaj način sve kompanije učesnice Serbian Business Run serije poslovnih trka imaju priliku da se uključe u društveno odgovornu akciju, koja pored pomoći, ima i važnu funkciju buđenja ekološke svesti i edukacije o važnosti reciklaže.

Foto: Promo/ Serbia Business Run

Počnite da skupljate čepove, donesite ih na trku i prijavite se na Serbia Business Run u Novom Sadu!

Prijave su još uvek u toku na sledećem LINKU.

Akcija Čepom do osmeha je nastala na inicijativu diplomirane ekološkinje i predsednice Humanitarno ekološke organizacije Čepom do osmeha (Udruženje Čepom do osmeha) Vanje Petković iz Novog Sada. Vanja je tokom svojih studija pokrenula humanitarnu akciju recikliranja čepova sa ciljem prikupljanja sredstava za kupovinu pomagala deci sa invaliditetom ili sa nekom smetnjom u razvoju, kako bi im se olakšala svakodnevnica.

Foto: Promo

Serbia Business Run je serija trka na 5 km, koje se održavaju u najvećim poslovnim centrima Srbije i predstavljaju najveći i najvažniji tim bilding događaj u našoj zemlji. U okviru Belgrade Business Run-a do sada je trčalo 3500 učesnika iz više od 300 kompanija. Tokom 2019. godine cilj je da serija poslovnih trka okupi više od 10 hiljada zaposlenih iz 500 najodgovornijih kompanija koje posluju na teritoriji Srbije.

Foto: Serbia business run/Promo

Serbia Business Run predstavlja svojevrsnu modernizaciju nekadašnjih radničko-sportskih igara u kojem mogu da učestvuju sve kompanije koje žele da promovišu zdravlje i timski duh kod svojih zaposlenih. Učesnici trke, trče ili hodaju 5 km, a pravo učešća imaju svi, nevezano za poziciju u kompaniji, broj godina ili nivo utrenirnosti.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA