≫ 

Vratio se u srpski sport čovek koji je Partizanu doneo titulu prvaka Evrope posle 35 godina!

Bivši proslavljeni as Jugoslavije, a kasnije i trener koji je doneo titulu šampiona Evrope gradi novu priču u Valjevu.

  • 0

Vaterpolo klub Valjevo Gorenje predvodiće Igor Milanović, nekada najbolji igrač sveta i uspešan trener Partizana, Pro reka i Galatasaraja, prenosi RTS.

Milanović je Partizanu doneo poslednju, sedmu, titulu prvaka Evrope 2011. godine, nakon nekoliko neuspešnih pokušaja Dejana Udovičića. Kasnije je vodio Pro Reko i Galatasaraj

Milanović je iz Turske  stigao u Valjevo gde je i protekle sezone savetima povremeno pomagao  u formiranju igračkog i trenerskog kadra i u mnogome doprineo da Valjevci uđu u Prvu ligu. Sada je stigao da uspostavi novi, savršeniji sistem rada koji će voditi ka još većim uspesima. Na tom planu radiće i sa igračima i trenerima.

- Ove godine ne idemo na rezultat što se tiče seniorskog tima. Najviše što očekujem to je da vidim kako se valjevski igrači snalaze na tom najvišem nivou jer nam je za cilj da postignemo jednu bazu od igrača iz Valjeva. A onda, da kad imamo određen kvalitet u toj, da kažemo, domaćoj strukturi je mnogo lakše ojačati se po određenim pozicijama i kupovati viši kvalitet igrača i dovođenja mnogo jačih igrača sa strane - rekao je Milanović za RTS.

Sa Partizanom se 2011. popeo na krov Evrope: Igor Milanović MN Press

(Telegraf.rs/RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA