Pušio travu dok se opraštao od NFL: Bolje marihuana nego lekovi i svakakve supstance kojima nas kljukaju!

Defanzivac Dalas Kaubojsa kaže da NFL nije fudbal

  • 1

Linijaš Dalas Kaubojsa Dejvid Irving odlučio je da se putem Instagrama u "lajvu" i pušeći marihuanu, oprosti od NFL lige i svog kluba.

Irving je suspendovan treći put zbog zloupotrebe spomenute biljke, ovog puta na neodređeno i zato je odlučio da sve to prekine posle četiri godine provedene u Dalasu.

- U suštini, odustajem ljudi. Neću da pričam o suspenziji i tim glupostima - rekao je Irving, koji zastupa stanovište da bi igračima pre trebalo dozvoliti da se opuštaju marihuanom nego agresivnijim lekovima i sedativima.

- Idem odavde i ima mnogo razloga zašto sam ovako odlučio. Kao što znate, već sam rekao svoje mišljenje o ovom leku ovde (u rukama)... Ljudi kažu zavistan si od trave, zavistan si od trave.

Ako ću od nečega biti zavistan, radije ću od onoga što se već gleda kao lek nego od Ksanaksa i Serokvila i svim ostalim s**njima kojim vas hrane. S druge strane svi dovode u pitanje moju posvećenost američkom fudbalu i da to isteramo načisto, ja volim fudbal. Ali ne volim NFL, NFL nije fudbal to treba da razumete - rekao je Irving.

On je u Dalas došao kao nedraftovan igrač sa Ajova Stejt univerziteta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA