≫ 

Mitrović "ubio" Šaćirija izjavom i izblamirao ga zbog njegove provokativne akcije oko Kosova!

Napadač reprezentacije Srbije dao je najbolji mogući odgovor na pitanje kako komentariše kopačke sa zastavom takozvanog Kosova švajcarskog fudbalera

  • 59

Fudbaleri Srbije i Švajcarske igraju 22. juna u Kalinjingradu meč na Mundijalu, a nekako mnogo pre tog meča počela se provokacije od strane fudbalera Švajcarske, i to naravno onih albanskog porekla. Đerdan Šaćiri se pohvalio nedavno kopačkama na kojima su zastave Švajcarske i takozvane države Kosovo. Zato su naši izveštači iz Rusije pitali napadača Aleksandra Mitrovića šta misli o tome.

>>> Koliko će kilometara Orlovi preleteti tokom prve faze Mundijala? (FOTO)

– Nisam shvatio kao provokaciju te Šaćirijeve kopačke sa zastavom Kosova. Mene to mnogo ne interesuje, ali mi nije jasno jedno.

Kvota da će Mitrović u grupi dati dva ili više golova je 2,25. Pogledaj sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na Srbiju na Svetskom prvenstvu.

- Zašto se toliko razmeću tom njihovom zastavom, a ovamo igraju za drugu reprezentaciju? To dovoljno govori o njima, jer kad već toliko vole Kosovo, zašto igraju za Švajcarsku - rekao je centarfor srpske selekcije.

 
🔥😱😍👌🏻❤️A post shared by XS (@shaqirixherdan) on

VIDEO Evo koliko ima pravih Švajcaraca u njihovom timu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA