≫ 

Paunović analizirao Kostarikance: Imaju talenat i fizičku moć, ali fali zajedništvo i mentalitet

Trener svetskih prvaka u omladinskoj konkurenciji dobro poznaje tim Kostarike

  • 4

Veljko Paunović, trener Čikaga i bivši selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije sa kojom je 2015. bio prvak sveta na Novom Zelendu, vrlo dobro zna ekipu Kostarike, prvog rivala "orlova" na Mundijalu. Čak šestorica igrača ove selekcije igra u američkoj MLS ligi, pa je Paunović imao priliku da ih skenira.

>>> Mitrović "ubio" Šaćirija izjavom i izblamirao ga zbog njegove provokativne akcije oko Kosova!

- Kostarikanci su ekipa sa dokazanim talentom i fizičkom moći. Nedostaje im grupna kohezija, odnosno zajedništvo i snažniji mentalitet.

- Njihova poslednja provera protiv Belgije je pokazala sve nedostatke, pokazali su da su u slaboj formi i poraz od Belgije im je upalio lampicu. Sigurno će spremni dočekati taj meč.

Kostarika je u prošlosti pokazala da može svakoj ekipi da napravi problem. Imaju izuzetno talentovane igrače i pokazali su napredak tokom godina.

VIDEO: Predstavljamo ekipu Kostarike u samo dva minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⭐⭐⭐

    13. jun 2018 | 11:35

    Hahahahshsha e bravo za analizu.Ovo još nigde nisam video...On zna dal njima fali zajedništvo i zna baš kakav im je mentalitet.Pa nama je naš mentalitet najveći protivnik..Talenta imamo ali je problem u pristupu.Fudbalerima fali onaj mentalitet koji imaju košarkaši.Kada izađeš na teren u svetom dresu...gineš za njega.Ne manekenišeš se.

  • Ja...RS

    13. jun 2018 | 08:35

    Ehh da si ih ti odveo mozda bi se i nadao necemu.

  • SRBIJA

    13. jun 2018 | 08:50

    E kad neko kritikuje boljeg od sebe, på mi sve to nemamo a plus i to zajednistvo,mozda imamo to zajednistvo kad je rucak upitanju a sto se tice fudbala nista jedan tamo drugi vamo nepovezano videcemo nema jos mnogo,al bice kao i svaki put nismo imali srece al sledecu utakmicu cemo ispravit, i tako godina za godinu 100 g zadnjih tako igraju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA