≫ 

Sve zavisi od nas, atmosfera je odlična: Piksi hrabri fudbalere pred Mundijal!

Vreme je da Srbija pokaže da zna da igra fudbal

  • 5

Nekadašnji proslavljeni reprezentativac Jugoslavije, a sada trener kineskog Gvangžua Dragan Stojković Piksi veruje da Srbija može da napravi dobar rezultat na Svetskom prvenstvu u Rusiji

>>>Sreli smo hrvatske navijače u Moskvi, imali su samo lepe reči za Srbiju (VIDEO)

Kako prenose Novosti, Piksi je uoči prvog meča na Mundijalu koji naša reprezentacija igra u Nedelju od 14 sati sa Kostarikom, istakao da grupa u kojoj je Srbija može da se prevaziđe uspešno.

- Stojim čvrsto iza onoga što sam već rekao posle žreba. Srbija poseduje igrače i kvalitet koji bi trebalo da joj donesu plasman u narednu rundu. Imamo dobru grupu i dobar raspored, veliku šansu da se domognemo osmine finala i to bismo morali da iskoristimo. Prvi i drugi meč na šampionatu su ključni.

- Naravno, na Mundijalu nema lakih protivnika, tako da selekcije Kostarike i Švajcarske ne smemo da potcenjujemo, ali ne treba ni da ne kažemo da smo bolji od njih. Uveren sam u to – istakao je Piksi.

Piksi je siguran da ovi momci mogu dalje; Foto: FSS

Jedan od naših najboljih fudbalera svih vremena dao je punu podršku četi Mladena Krstajića.

- Osam godina smo čekali da se domognemo velikog takmičenja, bilo je mnogo muke da se vratimo na pravi put. Ovi momci su obradovali narod, gladan i željan da mu reprezentacija pokaže ono što se očekuje od nje. Kako se bude približavalo prvenstvo, tako će rasti očekivanja i naboj, emocije će opet biti pregrejane.

- Zato svi treba da stanemo iza reprezentacije, da joj pomognemo i podržimo je. Uverio sam se da ovu generaciju krasi odlična atmosfera, a ona je uslov za dobru igru i rezultate. Sve zavisi od njih - zaključio je on.

VIDEO: Predstavljamo reprezentaciju Srbije u samo 2 minuta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA