≫ 

Sad znate zašto je Čerišev igrao za Real! Evrogol Rusa je potpuno dotukao Arabiju, konkurisaće za najlepše na Mundijalu (VIDEO)

Lep dan za Čeriševa i Ruse!

  • 2

Denis Čerišev je pokazao da je zaslužio mesto startera u ekipi Rusije na Mundijalu!

Dao je dva gola Saudijskoj Arabiji na otvaranju Mundijala, bilo je 5:0, a posebno je bio efektan njegov pogotak na početku nadoknade.

Dočekao je loptu na 16 metara i lagano je spoljnom "bocnuo" i poslao u rašlje, primetivši idealno da je golman loše postavljen.

Lagano je izlazio na kraj sa Arabijom Foto: Tanjug/AP

To je bacilo Ruse u trans, a sve ostale u fudbalskom svetu podsetilo da nije tek tako bio u Realu, iako se tu nije pokazao idealno.

Sada je u Viljarealu i nije nerealno da za njega posle ovoga zagrizu ozbiljnije i jači klubovi... Uživajte:

VIDEO - Mundijalska Rusija u 2 minuta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • losmi

    14. jun 2018 | 22:38

    To braco Rusi

  • mix

    15. jun 2018 | 05:55

    Toooo, braco Rusi! Neka ste ih nalupali, kad je Arapija znala igrati fudbal?! Naravno, postujem i cenim narod S. Arabije, ali oni i fudbal-dva sveta.Pravo je cudo kako su u kvalifikacijama prosli ili je cela Azija fudalski shit! Prava vrednost ,narocito sta su Rusi uradili tokom priprema, videce se protiv Urusa. To ce biti suocenje sa istinom. Urugvaj je cudesno tehnicki ocaravajuca ekipa, cuva loptu i strasno brzo igra, bez stajanja , lukavi do bola, zaista ekipa za gledanje i uzivanje. Ovakvom igrom nisam siguran da Bacuske mogu sa njima odrzati makar neku rezultatsku ravnotezu. Ali navijam za bracu, naravno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA