≫ 

Prvo me oterala Zvezda, pa Partizan, onda sam se zainatio! Nemanja Matić otkrio gorku priču iz detinjstva (VIDEO)

Nije bilo suza, ali je inat proradio

  • 28

Nemanja Matić je ju razgovoru za RTS otkrio detalje iz detinjstva i sa početka karijere, kada je kao dečak igrao u Zvezdi, pa potom u Partizanu.

On je onda ipak odlučio da se vrati u Ub, pa u lazarevačku Kolubaru.

Počinje SP i za Srbiju! Kvota na Orlove protiv Kostarike je 2,00, a da će Srbija pobediti i Mitrović dati gol 3,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Srbija - Kostarika

- Moj otac je ovde igrao. Mislim da sam imao šest godina, posle toga sam bio oduševljen svim što sam video ovde i tražio sam da me vodi na svaku utakmicu. I prva da kažem ozbiljnija utakmica bila je na ovom stadionu. Došao sam da gledam tatu i on mi je dao pet maraka da kupim semenke da grickam kako bih bio miran tu na tribini, jer sam bio mali, a ostavi me samog pored terena.

Nisu ga hteli večiti, Murinjo ga obožava Foto: Tanjug/Ap

- Nisam znao koliko je pet maraka, mogao je da mi da i sto. Ja sam rekao semenkaru da mi da za te pare i on mi je dao skoro celu korpu, u to vreme je pet maraka bio veliki novac. Kad je završio utakmicu i video me sa svim onim semenaka tek onda je shvatio da sam za sve pare kupio semenke. Pitao me je 'šta si uradio', ali je bilo bitno da sam bio miran - prisećao se Matić.

On sa dozom gorčine govori o momentima u Crvenoj zvezdi, gde nije dobio pravu šansu.

- Iz Crvene zvezde kad su me oterali posle sam prešao u Partizan jer sam u Beogradu bio u školi i morao sam da ostanem tamo. Posle kad su me iz Partizana oterali, ja sam se vratio ovde na Ub i bio sam na Ubu godinu i po dana i posle sam otišao u Kolubaru iz Lazarevca - otkrio je as Mančester junajteda.

- Bio sam dečak, teško sam prihvatio, ali nisam plakao jer to nije moj stil. Posle toga je krenulo mnogo bolje, zainatio sam se da pokažem svima da napravim dobru karijeru, da pokažem svima da sam bolji nego što oni misle i tako je i bilo - zaključio je Matić.

VIDEO - Predstavljamo reprezentaciju Srbije u samo 2 minuta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    15. jun 2018 | 09:11

    Pa I nisi neki fudbaler

  • branko

    15. jun 2018 | 11:07

    veliki covek pre svega, vrhunski fudbaler, Bog ga je nagradio!!! a ovi veciti ce se udaviti u svom mulju, o njima ne treba trositi reci, suvisno je, Nemanja ziv i zdrav bio, samo nastavi u istom stilu!!!!

  • Kalimero

    15. jun 2018 | 09:35

    Nije "neki" fudbaler nego je VRHUNSKI fudbaler...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA