≫ 

Odjekivalo kao nikad Bože pravde: Stručni štab i fudbaleri pevali himnu Srbije, Mitrović u transu zažmurio! (VIDEO)

Jedinstvo, vera u pobedu, tim, to je šifra kojom se pobeđuju utakmice na Mundijalu

  • 27

Srpski fudbaleri pevali su himnu Bože Pravde pred meč sa Kostarikom kao nikad do sada, jer ipak je ovo Mundijal! Za ovo se živi i ovo je vrhunac karijere.

>>> Pogledajte kako je Kolarov pocepao mrežu Kejlora Navasa! (VIDEO)

Zato su i odigrali dobro i obradovali naciju pobedom 1:0

Pogledajte video:

VIDEO Navijači Srbije posle spektakularnog gola Kolarova:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • selektor

    18. jun 2018 | 09:23

    Mislim da za 95% ljudi nije jasno zato Ljajica zovu u reprezentaciju. Svi koj ise pozivaju na Svajcarsku, treba da se sete da je na pripremnim utakmicama i saciri pevao himu Svajcarske i da oni su bili uslovljeni time da prihvate Albance da bi uopste imali tim, a i bez njih nikada ne bi videli svetsko prvenstvo osim na TV! Mi niti smo uslovljeni time, a imamo dovljno "lepih" odnosa sa njima da nam nisu potrebni pa sve i da pevaju. Ljajic jeste Srbin muslimanske veroispovesti ali on sebe vise smatra i Turcinom i Albancem nego Srbinom i kao takav, osim Partizanu, nikome drugome u Srbiji nije potreban. Mene, kao drzavljanina Srbije, a i ljude kojima sam okruzen vredja njegovo prisustvo u timu. Taj tim predstavlja nas, vecinu, i za njega vec odavno ne bi trebalo da ima mesta u reprezentaciji. Ja ne mogu da navijam za 10 igraca, a protiv 12 igraca. Ako to ljudima iz FSS-a nije jasno, onda treba i njih smeniti!

  • но комент

    18. jun 2018 | 07:46

    Браво,сва десеторица.

  • Vanja

    18. jun 2018 | 08:35

    Prvo mi je smetalo zasto Adem ne peva himnu. Ako mu vec toliko smeta, ne bi trebao ni da igra i treba da uzme drugo drzavljanstvo. Medjutim kada sam pogledao svajcarce i video da samo trojice pevaju himnu (ostali ne znaju tekst :), skapirao sam da ovo takmicenje u stvari i ne predstavlja borbu za zemlju i naciju, ovo je samo biznis u kojem novac dominira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA