≫ 

Ono kad se ispromašuješ, a odigraš skoro perfektno: Mitrović ponosan na svoju igru protiv Kostarike

Srpski napadač nije uradio ono što je njegov glavni posao, ali je sve ostalo odradio za čistu desetku

  • 10

Da smo, ne daj bože, izgubili od Kostarike Aleksandar Mitrović bi bio "razapet" zbog sijaset promašaja pred Navasom, ali sve se na kraju dobro završilo i po Srbiju i po Mitrovića, pa mu niko ne zamera što je pacerski reagovao u završnicama akcija. 

>>> Sergej je "dušu ispustio" za Srbiju, sat vremena posle utakmice nije mogao da ustane!

Nije se to našima obilo o glavu, i zbog toga što je Mitrović u ostalim segmentima igre bio sjajan. Borio se kao lav, "navlačio" na sebe često dvojicu, bio permamentna pretnja Kostarikancima...

- Najbitnije je da smo pobedili, ok, žao mi je što nisam dao gol, ali dobro, bitno da smo postigli rezultat koji smo želeli, tri bitna boda, lepa pobeda, sad je vreme da se oporavimo i da se pripremimo za drugu utakmicu - rekao je srpskim izveštačima posle meča napadač Njukasla.

Svoju igru video je onako kako smo je uglavnom svi videli.

- Mislim da sam odigrao dobru utakmicu, da sam dao gol to bi bilo perfektno, ali dobro, doći će gol. Dobro sam radio, igrao za ekipu, ekipa je igrala dobro, imao sam šanse. Sad nije ušla, ali ući će možda kad bude bilo još bitinije, ne opterećujem se.

Srpski gladijator: Mitrović je dobio "mali milion" duela sa Kostarikancima Foto: AP/Tanjug

Srčanost nije izostala, Mitrović je gotovo u svaki duel ulazio kao da mu je poslednji.

- Jeste, takve su okolnosti, tako mora da se igra, tako svi igraju, takav se fudbal igra. Nismo se uplašili, nismo bežali od duela, dali smo 200 posto, sve što smo imali i na kraju nam se, hvala bogu, sve vratilo. Imamo sad vremena da se oporavimo i pripremimo za jako bitnu utakmicu.

Švajcarci su još jači fizički, biće još teže...

- Ovde nema lakih utakmica, i naredne dve će biti teške, na svaka tri boda moraćemo da se dobro preznojimo, mislim da smo više želeli pobedu od Kostarike, tako moramo stalno i ubeđen sam da će rezultat doći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    17. jun 2018 | 19:59

    Оно, кад мислиш да си голгетер на цени, а онда Неимар пита ко је то. Оно кад промашиш два зицера, а Коларов га звизне и спаси те бруке.

  • Bond

    18. jun 2018 | 01:14

    Tosic odigrao za 10+

  • Rile delija

    18. jun 2018 | 16:15

    Realno je Mitrovic prvo poluvreme lose odigrao jer su ga odlicno cuvali. Ali one dve sanse kako je promasio jednostavno ne znam sta da kazem. Imao je par dobrih momenata, kada je iznudio slobodnjak i odlicno je igrao u duelu, ali sveukupan utisak po meni je da je lose odigrao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA