≫ 

Navijač Srbije uhvatio Mitrovićevu "devetku": Hteo je sinu da pokloni dres, ali je onda odlučio da uradi nešto mnogo humanije (FOTO)

Human gest navijača kome je dres napadača Srbije pao pravo u ruke posle pobede Orlova na Kosmos Areni u Samari

  • 17

Srbija je imala veliku podršku na Kosmos Areni u Samari, a naši navijači su na kraju mogli da slave pobedu nad Kostarikom od 1:0 i da zadovoljni napuste stadion.

Igrači su posle meča zahvalili navijačima za podršku i burno su slavili s njima, a zatim su im i bacili dresove koji će mnogima od njih ostati najlepša uspomena sa utakmice u Samari.

VIDEO: Reakcija navijača Srbije posle spektakularnog gola Kolarova

Sreću da mu dres Aleksandra Mitrovića padne pravo u ruke imao je navijač Srbije Vojin Cucić, koji je otputovao iz Beograda za Samaru da bodri Orlove.

On je potom i na svom profilu na Fejsbuku objavio i fotografiju, ali i da sa dresom planira da napravi humanitarnu akciju.

- Mislio sam da sam uhvatio nešto da poklonim sinu, ali će biti na aukciji i sav novac ide za Srbi Za Srbe nekome je potrebnije Mitrovićev dres pravo u ruke - napisao je Cucić na svom profilu na Fejsbuku.

Kontaktirali smo Vojina, koji nam je potvrdio da će po povratku iz Rusije za nekoliko dana, organizovati javnu aukciju, koja će biti izvedena na Fejsbuk stranici Srbi za Srbe, a prihod od prodaje dresa će biti prosleđen za najugroženije srpske porodice sa Kosova.

Ukoliko želite da pomognete organizaciju to možete da uradite slanjem SMS poruke na broj 7763, čime se donira 100 dinara, ili uplarom na račun 160-279491-71. Iz inostranstva se može uplatiti preko Pay Pal adresa szsaustrija@gmail.com i szsamerika@gmail.com, kao i kroz ovu donatorsku platformu: http://www.srbizasrbe.net/donacije.

VIDEO Da li je srećni hvatač bio u ovoj gomili?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivdza

    18. jun 2018 | 02:33

    Ste realni sa ovim komentarima da je Mitrovic los itd. Decko je skoro savrseno odigrao navlacio dva igraca svaki put, pa sta ako je omasio zicer desava se. Mitros on fire!

  • Stradko86

    17. jun 2018 | 20:24

    Bravo LJUDINO!!!

  • Mr.V.

    17. jun 2018 | 20:38

    Ja cu uplatit 100€ u fond srbi za srbe, ali kako je danas igrao uopste mi njegov dres nije potreban!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA