≫ 

Trampe, zovi Matića da ti čuva granicu sa Meksikom: Navijači Junajteda oduševljeni Nemanjinom tučom sa klupom Kostarike! (VIDEO)

Srpski fudbaler oduševio navijače Mančestera svojom hrabrošču

  • 4

Fudbaleri Srbije izvojevali su pobedu na startu Mundijala, a tome su se obradovali i fanovi Mančester junajteda, za koji igra Nemanja Matić. Matić je bip jedan od bitnih igrača na terenu, a posebno je oduševio fanove Junajteda kada je sam uleteo u grupu Kostarikanaca nakon neke svađe.

>>> Srbi, gde ste u Rusiji? Zbog čega Orlovi imaju slabu podršku na Mundijalu? (FOTO) (VIDEO)

>>> Navijač Srbije uhvatio Mitrovićevu "devetku": Hteo je sinu da pokloni dres, ali je onda odlučio da uradi nešto mnogo humanije (FOTO)

Matić uleće sam u grotlo Kostarikanaca Foto: AP/Tanjug

To je oduševilo sve da su po Twiteru poručivali američkom predsedniku Donaldu Trampu da mu ne treba zid prema Meksiku, već je dovoljno da pozove Matića da mu čuva granicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johnny Repp

    18. jun 2018 | 14:58

    Treba se i toga setiti. Duhovito, u stilu engleskog smisla za humor.

  • Каспер

    18. jun 2018 | 17:22

    Ја се не био одушевљавао његовим јунаштвом и Пријовићевој васпитној мери по носу, јер нас то може скупо коштати. Ово је прошло само захваљујући неискуству судије.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA