≫ 

Crveni đavoli imaju paklen tim: Belgija pokazala da je jedan od glavnih favorita da osvoji Mundijal (VIDEO)

Bunker Paname probio je Dris Mertens na početku prvog poluvremena, a Romelu Lukaku ih je sa dva gola dotukao

  • 6

Belgija je definitivno jedan od najvećih favorita da osvoji Mundijal u Rusiji! Već posle prve utakmice "Crveni đavoli" su pokazali moć i deklasirali su Panamu sa 3:0.

Dvostsruki strelac bio je Romelu Lukaku, dok je jedan gol postigao i Dris Mertens.

Samo je dovoljno da pogledate imena koja čine tim Belgije i da shvatite koliko je to jak tim i kakva su imena. A uz to, deluje da su konačno sazreli za velika dela, a imaju i dugu klupu ukoliko je potrebno da se prodrma ekipa.

BELGIJA - PANAMA 3:0

(Mertens 46, Lukaku 69, 75)

Belgija: Kurtoa, Aldervireld, Bojata, Vertongen, De Brujne, Vitsel, Munije, Karasko (Dembele 74), Azar, Mertens (Azar T), Lukaku

Panama: Penedo, Muriljo, Tores, Eskobar, Dejvis, Gomez, Kuper, Godoj, Barsenas (Tores G), Rodrigez (Dijaz 63), Perez (Tehada 73)

Dvostruki strelac Romelu Lukaku; Foto: AP/Tanjug

U prvom poluvremenu nisu uspeli da probiju "bunker" Panamaca, iako su imali nekoliko izglednih šansi. Međutim, bilo je jasno da gol visi u vazduhu i samo se čakalo kada će da pukne odbrana Paname.

To se i desilo već na startu drugog poluvremena, kada je Dris Mertens fenomenalnim volejom sa ivice kaznenog prostora matirao Peneda.

Panama, koja važi za jednu od najslabijih reprezentacija na prvenstvu, imala je svoju šansu utakmice u 55. minutu, kada je Mikael Muriljo izašao sam pred Kurtou, ali je šutirao direktno u nogu golmana Belgije, koji je sačuvao gol.

Muriljo promašuje šansu utakmice za Panamu; Foto: AP/Tanjug

Kao što obično biva, usledila je kazna, a egzekutor je bio Romelu Lukaku. I bio je surov! Postigao je svoj prvi gol u 69. minutu posle majstorske asistencije Kevina de Brujnea, koji ga je spoljnom uposlio na drugoj stativi, odakle je napadač Belgije zakucao loptu u mrežu golmana Paname.

Samo šest minuta kasnije na semaforu je bilo 3:0. Belgija je pokazala koliko je opasna iz kontri! Eden Azar je povukao sa svoje polovine, sjajnim pasom je "spojio s golom" Lukakua, koji je samo bocnuo loptu preko golmana Paname i postavio konačan rezultat.

U poslednjoj utakmici Grupe G igraju Engleska i Tunis. Englezi redovno važe za jednog od favorita za najveći plasman, ali su često u prošlosti pognute glave završavali takmičenja.

Hoće li Englezi opet razočarati. Kvota na njih protiv Tunisa je 1,47, a kvota da neće pobediti (dupla šansa 1X) je 2,75. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Tunis - Engleska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    18. jun 2018 | 18:37

    Лукаку, то је 9. А не ко онај наш дрвенко. Шта ли би новине писале и какви би ком били да га Коларов није спасио...

  • vlada

    18. jun 2018 | 19:26

    Kakav bre paklen tim, igrali su protiv Paname, koja je malo jača od Lučana...

  • ⭐⭐⭐

    18. jun 2018 | 18:33

    Upisao se Lukaku da,ali iz ofsajda...Ne znam što su uopšte uvodili VAR

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA