≫ 

Karleuša imala najluđi komentar na to što Tošića zovu "disko sosidž": Samo da ruske seljanke ne provere tu srpsku kobasicu (VIDEO)

Supruga srpskog reprezentativca gostovala je u jutarnjem programu i osvrnula se na lapsus engleskog komentatora

  • 5

Supruga srpskog reprezentativca Duška Tošića, Jelena Karleuša, gostovala je na jutarnjem programu Prve televizije u kojem se osvrnula i na grešku engleskog komentatora, koji je njenog muža zvao "Disko Sosidž" (disko kobasica), pošto nije umeo pravilno da izgovori njegovo ime i prezime.

Ona se tom prilikom našalila i rekla da joj je bitno da je ekipa Mladena Krstajića u ozbiljnom karantinu i da ne mogu da im priđu radoznale ruskinje, koje bi zanimalo da vide kako izgleda "srpski disko sosidž".

>>> Glavom u kopačke za pobedu Srbije! Karleuša moćnom porukom zapušila usta svima koji su potcenjivali Duška Tošića! (VIDEO)

- Ako stranci mogu da nauče da izgovaraju Švarceneger, naučiće i da kažu Tošić, a ne "sosidž" - počela je Karleuša, a zatim se osvrnula i na to kakva situacija vlada u taboru Orlova.

- Ja sa njim živim već 12 godina i meni je ovo sve normalno. Sada kada se čujemo ja ga ne pitam kako su, oni su tamo u ozbiljnom karantinu, mene je to interesovalo, da nema nekih Ruskinja koje se šunjaju. Ruske seljanke mogu da budu jako interesanne, još kad čuju to "Disko Sosidž", mene bi interesovalo da vidim taj srpski disko sosidž - rekla je Karleuša uz smeh voditelja Jovane i Srđana, da bi potom ipak istakla da reprezentativci imaju naporan ritam.

Dubok dekolte Karleuše tokom gostovanja na Prvoj televiziji; Printskrin: Youtube/SamoZaVaseOci

- Ono što sam ukapirala jeste da im je dosta naporno, da imaju ritam: doručak - trening, ručak - trening...

Karleuša će sa ćerkama biti na tribinama Otkritije arene u Moskvi 27. juna, kada Srbija igra svoj poslednji meč u grupi protiv Brazila.

- Idem na Mundijal 26. juna, biću na Srbija - Brazil, neću biti gola u bodi peintu, nosiću dres Srbije na kojem će pisati Tošić, vodim Atinu i Niku i idem da budemo najglasnija podrška na tribinama, ne samo mom suprugu, nego celom timu u ime čitave naše nacije.

Duško Tošić se posebno istakao požrtvovanjem na meču protiv Kostarike - išao je glavom na kopačku; Foto: Guliver/Stu Forster/Getty Images

Pevačica je na kraju apelovala na medije da budu blaži u kritikama, jer je primetila da su fudbaleri u grču pred predstavnicima "sedme sile".

- Oni se jako puno plaše medija, u svakom izlaganju posle utakmice ističu "samo da nas mediji podrže", mislim da su mediji bili oštri prema njima, a nikada nismo imali bolje pojedince i bolji tim - zaključila je Jelena Karleuša.

Pogledajte izlaganje Karleuše o Tošiću, "Disko kobasici" i ruskim seljankama.

VIDEO: Prsata argentinska navijačica ostavlja bez daha u Rusiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA