≫ 

Zvezda je munjevito skautirala prvog rivala za Ligu Šampiona (VIDEO) (FOTO)

Pomoćni trener šampiona Srbije u fudbalu ocenio šanse crveno-belih u predstojećim kvalifikacijama

  • 2

Tek što su saznali za protivnike u kvalifikacijama za Ligu šampiona, u taboru Crvene zvezde su uveliko počeli na skautiranju šampiona Letonije i Kipra, ekipa Spartaksa i Apoela.

>>>Zvezda je konačno kompletna na pripremama: Ben stigao izuzetno raspoložen! (VIDEO)

Pomoćni tener srpskog šampiona, Milan Kosanović, dao je izjavu za zanični Jutjub kanal kluba pred odlazak na pripreme u Austriju.

- Sigurno da su u Ligi šampiona svi prvaci dobre ekipe, ali mislim da smo u meču protiv ekipe Spartaksa izraziti favoriti. Odgovara nam što se prva utakmica igra u Letoniji, neće biti velike temperature. Znamo za iskustva srpskih ekipa protiv Spartaksa jer je Vojvodina igrala pre tri godine protiv njih - istako je Kosanović.

Upitan koliko je letonski šampion poznat ekipi Crvene zvezde, pomoćni trnener je odgovorio:

- Imamo već par informacija o njima. Znamo da za tamo nastupaju dva srpska igrača, Nikola Kovačević i Marko Simić, kao i bosanski reprezentativac i bivši igrač Partizana, Aleksandar Kosorić. Ekipa Spartaksa nakon 11 odigranih kola ima 22 boda i očekuje ih derbi protiv prvoplasirane ekipe, tako da ćemo skupiti dovoljno informacija - nastavio je pomoćni trener srpskog šampiona.

>>>Ako Zvezda izbaci APOEL, postaje nosilac u kvalifikacijama: Liga šampiona nikad bliža za crveno-bele!

- Nama je najbitnije da odradimo dobre pripreme u Austriji. Što se narednog kola tiče, sigurno je da se očekuje da Apoel prođe ekipu Suduve kao i od nas da prođemo ekipu Spartaksa - dodao je.

Milan Kosanovć se osvrnuo i na potencijalnog rivala u drugom kolu kvalifikacija, ekipu kiparskog Apoela.

- Na Kipru smo bili zimus na pripremama, gledali smo utakmice ekipe Apoela, reč je o jednoj iskusnoj ekipi sa puno internacionalaca koja je već bila učesnik Lige Šampiona. Mi smo Zvezda i očekujemo da svaku utakmicu odigramo na najbolji mogući način i da pokušamo da nadmašimo prošlogodišnji rezultat u Ligi Evrope - završio je Kosanović.

Fudbaleri Crvene zvezde prvi meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona igraju 10. jula protiv šampiona Letonije, ekipe Spartaksa, u gradu Jurmali.

Revanš meč je na programu sedam dana kasnije u Beogradu.

VIDEO: Seksi Đavolice vas uče osnovnim pravilima fudbala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johnny Repp

    20. jun 2018 | 00:44

    U zlatna vremena Crvene Zvezde i domaćeg fudbala skautirali su se Bajern, Milan, Barselona sa Maradonom,..........,i ja koji nisam Zvezdaš išao sam na njene utakmice govoreći da idem da gledam Džaju, Kuleta, Blekija, Pižona, Šeleta, Deju, Robija,......pa i Repčića, Janjanina,......,a danas ne mogu da nađem razlog u njenom igračkom kadru. Kako mogu da kažem da idem da gledam recimo Pešića kada su pre tridesetak godina sa mnom u ekipi koja je igrala u tadašnjoj Republičkoj ligi harali majstori mnogo bolji od njega i ostalih njegovih saigrača.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA