≫ 

VELIKI TELEGRAF FOTO-KONKURS: Pošaljite nam vaš selfi podrške Orlovima

Proslavite dan selfija i pružite podršku reprezentaciji Srbije - pošaljite nam selfi na kom podržavate naše fudbalere, a mi ćemo autoru najboljeg pokloniti vrhunski Tesla Android televizor dijagonale 43 inča.

  • 0

Reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji sledeće nedelje očekuje veliki izazov - utakmica sa Brazilom.

Zato smo odlučili da našim Orlovima, baš na Dan selfija koji se obeležava 21. juna, pružimo podršku kakvu zaslužuju, ali i nagradimo najkreativnije navijače.

Pošaljite nam selfi koji najbolje oslikava koliko podržavate reprezentaciju Srbije i pokažite našim fudbalerima da imaju najboljeg 12. igrača koji će biti uz njih u Rusiji. Budite što originalniji, nasmejani i pokažite da ste pravi navijač Srbije.

Vaše fotografije u horizontalnom formatu možete da nam šaljete do ponedeljka, 25. juna u 10 časova:

- U Inbox naše Instagram stranice

- U Inbox naše Facebook stranice

- Na mejl fotokonkurs@telegraf.rs

Naša redakcija će izabrati najbolje selfije podrške Orlovima i ponuditi na glasanje, a autor najbolje fotografije dobiće na poklon Tesla Android televizor.

Foto: Tesla/Telegraf/Wikipedia

Pobednika će odrediti broj pozitivnih reakcija na našoj Facebook stranici (smajli, lajk, srce, vau), a glasanje će biti otvoreno do srede, 27. juna, do 17 časova.

Autor najboljeg selfija će onda imati dovoljno vremena da stigne do kuće i prati utakmicu Srbija - Brazil na našem poklonu, Tesla Android pametnom televizoru dijagonale 43 inča.

U pitanju je Tesla pametni televizor serije 9 sa Android operativnim sistemom i svim naprednim mogućnostima koje možete da zamislite, poput glasovnih komandi, mogućnost onlajn igranja igara i surfovanja internetom.

Pogledajte sve mogućnosti Tesla televizora serije 9

Prvi selfi na svetu

Američki fotograf Robert Kornelijus poznat je kao osoba koja je napravila prvi slefi davne 1839. godine. Svoju svetsku popularnost selfiji su ostvarili pojavom mobilnih telefona sa prednjim kamerama 2003. godine.

 

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA