≫ 

Švajcarski mediji se okrenuli protiv Šaćirija: Srbi su u pravu, Džerdan je prvi provocirao!

Mediji u Švajcarskoj nisu bili blagonakloni prema Šaćiriju

  • 4

Reprezentativac Švajcarske Džerdan Šaćiri ne tako davno iznervirao je navijače iz Srbije, ali ne samo njih, kad je objavio fotografiju svojih kopački na kojima je iscrtana i zastava tzv. Kosova.

Nije se svidelo ni Švajcarcima, koji su znali da to može podići tenzije ili izazvati kontraefekat. Nije im se svidelo jer je to stavio u ravan sa Švajcarskom i jer je dobio odgovor iz tabora Orlova.

Aleksandar Mitrović i Luka Milivojević su poručili da "nije trebalo ni da igra za Švajcarsku ako toliko voli Kosovo", a švajcarski "Blik" tvrdi da su naši Orlovi u ovoj situaciji bili u pravu.

Podsećaju švajcarski mediji i da je brat reprezentativca Granita Džake, Taulant, bio jedan od najratobornijih u prekinutom meču Srbija - Albanija 2014.

Tada je Taulant prvi izazvao nerede kad je nasrnuo na našeg Stefana Mitrovića, koji je samo spustio zastavu "Velike Albanije" na dronu kako bi se utakmica što pre nastavila.

- Sad su švajcarksi Albanci najavili da žele da igraju sa kosovskim zastavama na kopačkama i da žele da se bore za svoju zemlju protiv one sa kojom se ratovalo. Za to je Milivojević imao samo osmeh, a Aleksandar Mitrović je sa pravom rekao: Ako ste tolike patriote, zašto ne biste igrali za 'ovu' zemlju. Pokušavaju da provociraju na sve načine, ali nećemo se spustiti na taj nivo - podseća Blik na izjave naših reprezentativaca od pre nekoliko dana.

VIDEO - PEVAJ SRBIJO! Grmi Kalinjingradom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don...

    21. jun 2018 | 13:39

    Srbijaaaa aaa. .....

  • Ajdemo braco Srbi

    21. jun 2018 | 14:37

    Dajte sve od sebe,samo sutra pobjedite,pa poslije nek bude sta bude.

  • Partizan pa Bog

    21. jun 2018 | 15:41

    Lagano brz ikakvog napora pobedjujemo svajcarsku , znaci solo lagan8ca za nova 3 boda nismo mi ti koji moraju da vitlaju rezultat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA