≫ 

Kija moćno prognozirala meč Srbija - Švajcarska i otkrila da li navija za Zvezdu ili Partizan (VIDEO)

Pobednica Zadruge bila je gost Telegrafa, a u našem studiju je pričala i o fudbalu pred meč decenije

  • 20

Fudbalska reprezentacija Srbije od 20 časova igra protiv Švajcarske meč decenije! Utakmica u kojoj nam pobeda donosi plasman u nokaut fazu na Svetskom prvenstvu, prvi put posle 20 godina, izaziva veliku pažnju.

Ni pobednica Zadruge, Kija Kockar, nije ostala imuna na utakmicu Orlova, a u dresu naše ekipe dala je i prognozu tog meča.

- Puno sreće našim Orlovima u utakmici protiv Švajcarske! Očekujem pobedu i rezultat 2:1, kladiću se i srećno - poručila je Kija u intervjuu za Telegraf.

Kija u dresu Srbije; Foto: Telegraf

>>> Ekskluzivna ispovest! Kija prvi put o Slobinom potezu koji je najviše povredio, ima li šanse za pomirenjem, šta zaista misli o njegovim roditeljima i Luni (VIDEO)

Za koga navijaš, Zvezda ili Partizan?

- Partizan! Kada sam bila mala volela sam crno-belu boju, imala sam i komšiju koji je navijao za Partizan, svidelo mi se to "mnogo smo jaki" i od tada samo Partizan!

Kija Kockar; Foto: Marko Jovanović

Na pitanje ko joj je omiljeni igrač naše reprezentacije, Kija je odgovorila Tošić, ali je mislila na onog koji više nije u A timu - Zorana. Verovatno je na to uticalo i to što je u rijalitiju Zadruga provela prethodnih 9 meseci i nije mogla da ima dodir sa dešavanjima u našoj reprezentaciji.

- Tošić, pošto je iz Zrenjanina - odgovorila je pobednica Zadruge.

Duško? - morali smo da proverimo na koga je tačno mislila.

- Ne, Zoran. Ali i Duško, pošto je i on tu blizu (Zrenjanina prim. aut).

Kija nije znala da Bambi Tošić više nije reprezentativac Srbije; Foto: AP/Tanjug

- Svi smo bili tužni što nismo mogli da gledamo početak Svetskog prvenstva, ali smo krišom saznali neke rezultate, znam da smo pobedili Kostariku. Pozdrav za Kolarova - rekla je Kija.

Na društvenim mrežama su Luka Jović i Nemanja Radonjić objavili da su pratili finale Zadruge kasno posle ponoći i iz Rusije, a Kija je imala zanimljivu poruku za njih uz osmeh.

- Momci, jeste li normalni? - uz osmeh je rekla, a onda im zahvalila.

- Nikada nisam pratila rijaliti, ali tamo mi se dešavalo toliko toga lepog, pa čak i ružnog, da bih volela da vidim u jednom momentu i kako izgleda to spolja. Nama je to na ovim klipovima delovalo kao neki film. Momci nisu ludi, verovatno im se nešto svidelo. Pozdrav za njih. Nisam pratila tu utakmicu, a sada ću sigurno pratiti - zaključila je Kristina Kockar.

Pobeda protiv Švajcarske znači i odlazak Srbije u nokaut fazu Svetskog prvenstva. Neće biti lako o čemu svedoči i kvota 2,65 na keca. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Srbija – Švajcarska.

VIDEO: Grmi Ceca u slačionici Orlova

(Ivana Cicović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sea

    22. jun 2018 | 18:02

    Ovo stavrno postaje vise naporno i dosadno...mozete dislajkovati do sutra drugo sad i neocikavam poslje ovog negativnog komentara al zena stvarno smara vise...od jutros na pinku sta god da pustim svud se ovaj smor vrti ohladite malo postace ona publici ubrzo dosadno

  • cada

    22. jun 2018 | 14:57

    A što nju osuđujete? Pa pozvali su je, ona je došla, slikala se, odgovorila na pitanja i u čemu je problem?

  • Baki

    22. jun 2018 | 18:26

    Hvala bogu ne navija za nas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA