≫ 

Krstajić gospodski odgovorio na pitanja o penalu i Albancima i najavio veliku borbu sa Brazilom!

Za Orlove nije sve izgubljeno

  • 32

Selektor Srbije Mladen Krstajić posle poraza Srbije od Švajcarske u Kalinjingradu sa 2:1 posle preokreta, u meču 2. kola grupe E na Mundijalu u Rusiji, idalje veruje da njegov tim može da prođe u nastavak takmičenja.

>>>Sudija i švajcarski Albanci nam presudili, Srbija mora da pobedi Brazil ako hoće u osminu finala! (VIDEO)

Krstajić je odmah posle meča istakao da je loš početak 2. dela igre bio presudan.

VIDEO: Ovako se slavio gol Mitrovića na Trgu Nikole Pašića

- Dobro smo otvorili utakmicu. Znali smo da nas čeka težak meč. Bilo je dobrih taktičkih stvari i dosta dobrih napada. Prvo poluvremen je bilo kako smo želeli. Ali brzo smo primili gol u drugom delu. Pokušali smo da rizikujemo i dobijemo utakmicu, ubacili još jednog napadača, s obzirom da sledeći meč igramo sa Brazilom - istakao je Krstajić i nastavio:

- Sigurno je da nas je prvi gol Švajcarske malo poremetio. Ali, idalje je bila egal utakmica. Mi smo pokušali da pojačamo napad, da izvedemo zadnjeg veznog. Na žalost, dobili smo gol u 89. minutu, na kontru. To se dešava u fudbalu. Imali smo svojih prilika koje nismo iskoristili. 

Detalj sa utakmice Srbije i Švajcarske; Foto: AP/Tanjug

Selektor Orlova upitan je od strane jednog od novinara da prokomentariše nepravdu sudije Briha, žute kartone, kao i nedosuđeni penal posle obaranja Mitrovića u šesnaestercu.

- Što se tiče suđenja, treba biti realan. Nije moje da komentarišem kako je sudija radio svoj posao. To ostavljam vama. Na vama je da procenite.

VIDEO: Navijači Srbije su ludovali sa novinarkom

 

Odmah je usledilo pitanje i o Albancima koji nastupaju za Švajcarsku, kao i o simbolima "albanskog dvoglavog orla" koji su pokazivali posle postignutih golova. Odgovor je mnoge iznenadio.

- Nemam komentar zaista. Nisam čovek koji se bavi tim stvarima. Ja sam čovek iz sporta. Takav sam bio i takav sam ostao.

Šaćiri igra za Švajcarsku ali je veran Albaniji i tzv. Kosovu; Foto: Tanjug/AP
Džaka provocira albanskim simbolima; Foto: Tanjug/AP

Ono što Orlove čeka u nastavku takmičenja jeste meč trećeg kola sa Brazilom.

- Sticajem okolnosti utakmica Brazila i Kostarike je završena kako je završena. Očekivao sam da će bit nerešeno. Vidite i sami kakvo je takmičenje i kako prolaze favoriti.  

- Od prvog dana smo znali u kojoj grupi se nalazimo. Mi smo u situaciji da poslednju utakmicu igramo sa njima i da takvog protivnika pokušamo da dobijemo. Ništa u životu nije nemoguće. Imaju svojih mana koje ćemo pokušati da iskoristimo. 

Za sam kraj selektor Srbije zahvalio se svim navijačima.

- Zahvaljujem se navijačima koji su došli širom Srbije i bili uz nas. Žao mi je što smo izgubili utakmicu ali mnogo im hvala što su bili uz nas. To nam mnogo znači.

VIDEO: Dušan Tadić sa suzama u očima pričao o bolnom porazu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorran

    22. jun 2018 | 22:50

    Za penal nema komentar, takodje ni za provokacije. Pomalo je to glupo.

  • 👤

    22. jun 2018 | 23:38

    Док год будемо "господа" и ћутимо газиће нас и судиће нам као и Хашки трибунал. Да су опколили судију после фаула у шеснаест и да га нису пуштали да мрдне да видим да ли сам не би тражио да види снимак.

  • Giks

    22. jun 2018 | 23:30

    Sram te bilo Krstajicu. Kazi istinu a ne da cutis. Muslin je za tebe Bog. Odveo nas na svetsko prvenstvo, a smenjen zbog Milinkovica. E sada nas je taj Milinkovic ukanalio. Muslin je bio u pravu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA