≫ 

Računica je jasna: Srbija mora da pobedi Brazil, nerešen rezultat odgovara samo u jednom slučaju!

Biti ili ne biti - saznaćemo posle meča sa Brazilcima

  • 10

Fudbaleri Srbije posle poraza od Švajcarske 2:1, u situaciji su da svoju sudbinu o nastavku Mundijala moraju da rešavaju protiv jedne od najboljih selekcija sveta, ekipe Brazila. 

>>>Sudija i švajcarski Albanci nam presudili, Srbija mora da pobedi Brazil ako hoće u osminu finala! (VIDEO)

VIDEO: Ovako je izgledala proslava Mitrovićevog gola na Trgu Nikole Pašića

Posle 2. kola, i poraza posle primljenog gola u 89. minutu, situacija je po Orlove dosta komplikovanija jer se u poslednjem kolu sastaju Švajcarska i Kostarika, koja nema šanse za prolaz dalje, dok naša selekcija ide na megdan Kariokama.

Kako trenutno stvari stoje Brazil ima 4, Švajcarska 4, Srbija 3, Kostarika 0, pa tako pobeda protiv Južnoamerikanaca garantuje prolaz dalje.

Ipak, postoji i druga opcija u slučaju da makar nerešeno odigramo protiv Brazila. Tada ćemo zavisiti od Kostarikanaca koji bi u slučaju pobede nad Švajcarskom od dva gola razlike pogurali Orlove u nokaut fazu.

VIDEO: Srpski navijači teško podneli gol Švajcaraca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    23. jun 2018 | 08:55

    Kako je jadno..Uvek uz neke kalkulacije.Uvek su nam krive sudije,kisa na terenu,gruba igra protivnika..itd.A sto ne priznamo sebi da nemamo pojma da igramo fudbal!?Nemamo pojma,shvatite to ljudi,ne trazite stalno neka opravdanja..Ja fudbal ni do sada nisam pratio,a od sada ni rezultate necu pratiti..Praticu sportove u kojima nasi reprezentativci ostavljaju srce na sportskom borilistu,a ne ove"manekene"..

  • Djule

    23. jun 2018 | 07:21

    Toliko sam se nadao, toliko sam vjerovao, toliko sam se svadjao sa ljudima koji su govorili sta ce biti, toliko sam razocaran,toliko ste veliki igraci kad igate za svoje klubove, TOLIKO STE MALI KAD IGRATE ZA SVOJ GRB I ZASTAVU. Nije problem izgubiti od boljeg pa ni od losijeg, problem je vase zalaganje. Vrijeme je za smjenu generacije, vrijeme je da prestanete varati ovaj napaceni narod. Moglo bi se ovako nastaviti dugo dugo al cemu vise to,do kad???

  • duks

    23. jun 2018 | 07:23

    Ne dajte ljudima laznu nadu. Mi nikada nismo imali tim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA