≫ 

Raport sa treninga Orlova: Gde je Stojke i kome su igrači aplaudirali kad je izašao iz svlačionice? (VIDEO)

Orlovi se oporavljali od Švajcaraca

  • 17

Sa 45 minuta zakašnjenja, fudbalska reprezentacija Srbije izašla je na popodnevni trening, prvi posle bolnog poraza od Švajcarske.

Nakon što je razgovarao sa Draganom Ćirićem i Draganom Gagijem Jovanovićem, koji su posetili Orlove, selektor Mladen Krstajić okupio je svoje "pulene" kako bi održao kratak sastanak.

Trening je dodatno kasnio i zbog činjenice da su fudbaleri tri-četiri minuta čekali Uroša Spajića da se pojavi iz svlačionice, a njegov dolazak pozdravili su gromoglasnim aplauzom.

Nakon laganog trčanja, Krstajić je ekipu podelio u dve grupe. Prvu su činili oni igrači koji su u petak igrali 70 i više minuta, i za njih je bilo predviđeno 30 minuta oporavka. Ostali su vežbali na drugoj strani.

Zanimljivo, tokom prvih 15 minuta treninga nije bilo Vladimira Stojkovića koji je prisustvovao "sastanku", a onda se samo "izgubio" posle razgovora s nekim sa klupe Srbije.

Otišao je u teretanu, gde je dugo radio zajedno sa Lukom Milivojevićem.

VIDEO - Gagi Jovanović i Savo Milošević na treningu Srbije

(Specijalni izveštač iz Rusije, Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIHAILOVIC

    23. jun 2018 | 22:47

    Ljajica bi trebalo izostaviti iz tima protiv Brazila. Nebori se ,neizgara na terenu,svaki pas mu je bio pogresan. Mi moramo imati brza krila,veste centarfore ,vezni igraci moraju ucestvovati u napadu kao i ofanzivni bekovi Ofanzivno od prvog sekunda svi u napad svi u odbranu,fokus,disciplina i dati sto vise je moguce golova. Ako damo gol NE IGRATI DEFENZIVU I CUVATI REZULTAT VEC IGRATI KAO DA JE 0-0. Mora se igrati brze,nediskuvati sa sudijom i igrati igru NA POBEDU,DATI STO VISE GOLOVA ! Pasovi moraju biti bolji ,PRECIZNIJI U SUTEVIMA I MORAMO U SVAKOM NAPADU IMATI U BOKSU(KAZNENOM PROSTORU PROTIVNIKA) UVEK 4-5 nasih da damo gol Balans igre mora da bude brzi i bez egzibicije individualaca koji guse igru i rezultat. NEMA KALKUSINJA BRAZIL SE MORA POBEDITI AKO ZELIMO DALJE !

  • ...

    23. jun 2018 | 19:31

    Ajmo Orlovi!!!! U inat svima!!! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • loptajeokrugla

    23. jun 2018 | 22:26

    Ne razumem ove zlobne komentare. Ovi momci su zaslužili poštovanje. Niko od njih ne glumi ovde zvezde kao što je to bilo sa predhodnim generacijama. Timski su dobili prvu a timski izgubili drugu utakmicu. Svako ko je igrao fudbal pa makar samo i u mladosti zna koliko boli ovaj poraz a najviše boli njih. Sad smo nakon poraza svi selektori i svi bi bolje znali. Bolji bi nam bio i Muslin i Mihajlovic i Antic,..... Da je Muslin na klupi i izgubio ovu utakmicu isto bi i protiv njega tako da pustimo filozofiranje. Svi mi želimo da naša reprezentacija bude prvak sveta ali malo je onih koje su to i postigle. Napred ORLOVI i ostavite još jednom SRCE na terenu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA