Tadić o detaljima sastanka Orlova: Bili smo iskreni jedni prema drugima, samo tako se rešavaju problemi! (VIDEO)

Vreme je za ispit generacije

  • 9

Pred reprezentacijom Srbije nalazi se meč koji može imati prefiks istorijski, jer u slučaju pobede Srbija bi posle 20 godina izborila plasman u nokaut fazu Svetskog prvenstva, a trijumf nad Brazilom bio bi prvi posle 1930. godine i pobede na prvom Mundijalu u Montevideu.

- Prošlo je vreme od utakmice sa Švajcarskom, glava se malo ohladila. Svesni smo da imamo veliku podršku u Srbiji, učinićemo sve da se plasiramo u narednu rundu.Neće biti lako, ali optimizam je prisutan. Dobro je što je sve u našim rukama, jeste u pitanju Brazil, ali zavisimo samo od nas – rekao je Dušan Tadić.

Usledila je reakcija posle meča sa Švajcarskom, sastanak su imali igrači...

-Rekao sam šta sam osećao. Jeste nas sudija oštetio, ali se trudim da vidim šta smo mi mogli bolje da uradimo. Sudija nas je definitivno mnogo oštetio, ali uvek moramo da budemo bolji. Na sastanku smo rekli šta mislimo, bili smo iskreni, pošteni jedni prema drugima i samo na taj način mogu da se reše problemi. Ne samo u fudbalu, nego u životu generalno – jasan je Dušan Tadić.

Detalj sa meča protiv Švajcarske - vreme je za novi ispit! Foto: MN Press

Kakav Brazil možemo da očekujemo?

- Imamo dve potpuno različite utakmice. Brazil krasi jak individualni kvalitet i mnogo toga će zavisiti od njihovog trenutnog raspoloženja i onda našeg odgovora.Njihova igra je u velikj meri improvizacija a mi moramo imati odgovor na sve.Različita je priprema u odnosu na sve druge utakmice a nama je najvažnije naše zajedništvo – kaže Milan Rastavac.

Ostajemo li u Rusiji i posle 27. juna?

- Nadam se da ćemo da produžimo naš ostanak ovde, jer nam je veoma lepo. Mislim da možemo da pobedimo Brazil, neće biti ni malo lako, ali možemo – kaže Dušan Tadić.

Duel sa Marselom može biti ključan.

- Jedan je od najboljih bekova na svetu, igrali smo jedan protiv drugog pre četiri godine. To je samo jedan od duela, važno je da svaki igrač na svojoj poziciji odnese pobedu. Protiv Brazila moramo biti pametni i mudri. Nikako da idemo grlom u jagode. Iz dobre organizacije možemo da ih ugrozimo, a opet da vodimo računa o našem golu, jer ako im se ostavi mnogo prostora oni mogu biti veoma opasni - ističe Dušan Tadić.

VIDEO - Konferencija pred Brazil

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    24. jun 2018 | 14:59

    Ajde molim vas smešni ste žalosno nije Srbija za fudbal...

  • Petar

    24. jun 2018 | 15:18

    Izgleda da je Muslin bio u pravu kada je SMS u pitanju , ni jednog trenutka mu se zelja nije videla. Tadic je opravdano svo vreme ludeo na njega,svaki duel je izgubio bez poķusaja da izadje kao pobednik . Kako ga nije sramota od svoga naroda koji je stao na njegovu stranu?! Posle svega mogu u svoje licno ime da kazem, Musline IZVINI !!!

  • Srbija Rusija

    24. jun 2018 | 14:47

    Ne znam vise sta da kazem. Mogu samo "igrajte fudbal i ne budite kukavice"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA