≫ 

Nejmare, sad znaš dobro ko je Mitrović! Rambo otvoreno o izjavi Brazilca koja je iznervirala Srbe (VIDEO)

Reči Nejmara su dobro odjeknule u Srbiji

  • 17

Dejan Rambo Petković otvoreno je govorio o meču Srbija - Brazil na Mundijalu, iako sa ovog turnira izveštava za medije iz zemlje u kojoj se fudbalski proslavio.

- Moje mišljenje je da smo svi puni mana, imamo i vrline, imaju i Brazilci i Srbi dosta vrlina i mana. U fudalu ima favorita na papiru, ali sve pada u vodu na terenu. Ako budu Brazilci insiprisani, dobiće. Ako Srbija ne nametne čvrstinu, dobru defanzivu, snagu i visinu, dobar kontranapad, onda će Brazil pokazati talenat, brzinu, umetnost, improvizaciju...

Ima oprečnih mišljenja o igri Brazila.

- Brazilci pišu da tim nije odigrao dobro prvi meč, zadovoljni su 2. poluvreme sa Kostarikom, naravno, razlikuju se komentari... Drugo poluvreme sa Kostarikom je bilo mnogo dobro, sa totalnom dominacijom. Naravno, kasno su pali golovi, mogli su i pre.

Posebno je revoltiralo srpske ljubitelje fudbala što je Nejmar izjavio da ne zna ko je Aleksandar Mitrović. O tome je Rambo imao zanimljivo stanovište.

- Ja to nisam video, to su neki preneli, čuo sam, ne znam da li je to bilo sad pred SP ili pre nekoliko meseci, to je sada manje više relativno. To je kao kad bi pitali mene za nekog iz Kostarike, Arabije... Sad znam, ali da li sam znao pre četiri meseca... Što bi Nejmar morao da zna, ne prati englesku ligu, ne igra, to je sasvim normalno, ako je to uopšte rekao... Sad zna ko je Mitrović i sugurno je video kako igra, video je i penal nad Mitrovićem, video je i dve šanse protiv Kostarike... Sad svi znaju za Mitra i ostale igrače iz naše ekipe - rekao je Rambo, a ceo intervju možete pogledati na vrhu vesti.

Utakmica odluke igra se u sredu od 20 časova na Otkritije Areni u Moskvi. U drugom meču, Švajcarska i Kostarika igraju u istom terminu. Švajcarska i Brazil imaju po četiri boda, Srbija tri, Kostarika je na nuli.

VIDEO - Srpski fudbaleri stigli u Moskvu

(Specijalni izveštač iz Moskve, Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MiMi

    26. jun 2018 | 19:14

    Daj počnite više da igrate i da istrajete dok sudija ne odsvira kraj! Samo tako se može dalje! Od prve plate se ne zarađuje penzija i ogovaranju i traženju mana! Naprijed do pobjede.... Srećno

  • Uf

    26. jun 2018 | 19:32

    Ako da bog zapamtice nas

  • Brazil pada srbija ide 8

    26. jun 2018 | 20:38

    Nas Srpski tim je jak ima sve samo da vise trce i da budu agresivniji jer znam da moze bolje jednostavno budi te kao hrvati igrajte jos bolje od njih i pobedi te taj brazil i onda svicu za osvetu napred srbijo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA