≫ 

Promena će sigurno biti: Da li je ovo startna postava Srbije za meč sa Brazilom?

Očekuje se da selektor Krstajić u odbrani napravi rotacije

  • 76

Srbija neće odstupati od svog stila igre, ali će za meč sa Brazilom biti nekih taktičkih promena u timu! Ovim rečima, novinarima u Rusiji, obratio se selektor Orlova Mladen Krstajić, dan posle bolnog poraza od Švajcarske. A dan pre ''utakmice života'' sa Brazilom, Krstajić je vešto izbegao razgovor oko sastava Orlova.

>>> Kolarov: Brazil je moje finale karijere! Lako je reći - pobediću, ali šta si spreman da uradiš za to?

Velika je dilema kojih 11 će u sredu od 20.00 časova istrčati na Okritije Arenu i suprostaviti se Brazilcima koji su već najavili svoju startnu postavu.

Dilema je, pre svega, u odbrani, koja je na ova dva meča bila sjajna, ali jednostavno Brazil je ''neka druga dimenzija''. Svi su izgledi da će na mesto pored desne aut linije ići Antonio Rukavina, i to zbog svoje brzine.

VIDEO: Sve što niste znali o reprezentaciji Srbije

Srbija čeka pobedu u Moskvi. Kec se plaća kvotom 6,50. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Srbija – Brazil.

Jednostavno, Ivanović je dosta sporiji, a poznato je da Brazil po toj levoj strani najviše dejstvuje. Marselo kao levi bek, Kutinjo sa krila i Nejmar koji često voli da ide levo i odatle ulazi u sredinu.

Ivanović bi trebalo da se pomeri u sredinu, mada je dilemaa hoće li on ili Milenković biti tamo. Duško Tošić i Aleksandar Kolarov se ne menjaju, kao ni golman Vladimir Stojković.

Švedska mora da pobedi, Meksiku igra i bod, ali imaće prostor i da napadne. Tip GG plaća se kvotom 1,85. Pogledajte sve kvote za meč Meksiko – Švedska.

Orlovi na jednom od trteninga Foto: MN Press

Vezni red takođe! Nemanja Matić i Luka Milivojević ostaju na svojim pčozicijama, a Sergej Milinković savić i Adem Ljajić se ''kolju'' za to mesto iza špica Aleksandra Mitrovića. Sergej bi trebalo da dobije prednost i napokon pokaže svoj kvalitet. Kada, ako ne sada protiv najboljih?

Dušan Tadić i Filip Kostić će dejstvovati preko krilne pozicije i pokušaće da ugroze Brazilce gde su najslabiji - utrčavanjem u kazneni prostor ili dobrim centaršutevima za Mitrovića između Mirande i Tijaga Silve.

VIDEO: Sve što niste znali o reprezentaciji Brazila

Ukoliko niste čitali, podsetite se analize u kojoj je detaljno objašnjena glavna mana našeg protivnika u sredu.

Vrlo lako može da odlučuje gol razlika. Zato je kombinacija 2&3+ vredna kvote 1,57. Pogledajte sve kvote za meč Južna Koreja i Nemačka.

Mnogi će reći da je ovo, možda, i utakmica za Nemanju Radonjića, ali ne smemo zaboraviti da je protiv Brazilaca potrebno i iskustvo.

Kao i pobeda, ukoliko želimo dalje. Naravno, ima tu varijanta sa remijem, ali o tome niko i ne razmišlja. Samo trijumf je u glavama srpskih reprezentativaca.

Švajcarska je sa bodom sigurna u osmini finala. Kostarika nemotivisana. Pobeda Švajcarske donosi kvotu 1,70. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Švajcarska – Kostarika.

Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: FSS

Uostalom, kapiten Kolarov je to lepo objasnio:

To je pozornica koja se dešava jednom u karijeri. Kad počneš da igraš fudbal, onda maštaš da igraš protiv najboljih. Lako je biti najbolji sa slabijima, budi najbolji među najboljima.

Na Orlove je sada red da najviše pokažu kada je najpotrebnije. I da uđu u istoriju. Verovatno u ovom sastavu: Stojković - Rukavina, Ivanović, Tošić, Kolarov - Matić, Milivojević, Milinković Savić, Kostić, Tadić, Mitrović.

VIDEO: Pogledajte i šta je Dejan Rambo Petković rekao pred meč Srbije i Brazila:

VIDEO: Brazilska seks bomba nazdravlja votkom sa "babuškom"

(Specijalni izveštač Telegrafa iz Rusije, Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NN.

    27. jun 2018 | 09:45

    Vrlo je bitno za 20- 30 godina kada prodje jos 7 svetskih prvenstava a nasi danasnji fudbaleri budu u dubokoj penziji jednoga dana mogu ponosno reci ,,Igrali smo sa Brazilom te 2018e, igrali smo muski i na kraju pobedili (izgubili nebitno je). Ono sto je bitno je da smo dali sve od sebe cak i vise" Nekom prodje cela karijera a ne zaigra ni jednom protiv velikog Brazila.

  • Gile

    27. jun 2018 | 09:28

    Ma igraj sa dva špica Mitrović Prijović šta se krijes

  • Doktor

    27. jun 2018 | 09:58

    Mene zanima ko gura Milinkovic-Savica kad svojom igrom na prve dve utakmice nista nije pokazao?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA