≫ 

Sampaoli pitao Mesija da li sme da uvede Aguera, ovaj ga je pogledao i klimnuo glavom! (VIDEO)

Sada je definitivno da se Mesi pita za sve u reprezentaiji Argentine

  • 5

Najbolji igrač reprezentacije Argentine, Linoel Mesi, ne samo što je postigao fantastičan pogodak za vođstvo protiv selekcije Nigerije, već je dao dozvolu da se napravi izmena u odlučujućim trenucima utakmice pri rezultatu 1:1.

>>>Paklena četvrtina kostura! Mesi, Ronaldo, Suarez i Grizman jedni protiv drugih na startu eliminacione faze (FOTO)

Zvanični selektor Argentine, Horhe Sampaoli, naparavio čak 5 izmena u startnoj postavi Gaučosa uoči odlučujuće utamkmice protiv Nigerije. Međutim, ni to nije bilo dovoljno da aktuelni vicešampioni sveta poboljšaju svoju igru. Ponovo su igrali statično u napadu i bez prave ideje.

Nervoza u redovima Argentinaca je bila na visokom nivou nakon što su afrički Super orlovi izjednačili početkom drugog poluvremena. Kako se meč bližio kraju, Horhe Sampaoli je morao da pravi izmene u svojoj ekipi ne bi li trgnuo svoju ekipu. 

Poseban trenutak na meču je zabeležen nekoliko trenutaka pre ulaska Kuna Aguera na teren.

>>>Danci i Francuzi razočarali, ali ona nije! Bujne grudi na izvolte očarale Moskvu (FOTO)

Naime, Sampaoli je pitao Lea Mesija za dozvolu da uvede napadača Mančester Sitija u igru umesto levog beka, Alehandra Taljafika, u 80. mnutu utakmice. Mesi mu je klimanjem glavom dao znak da odobrava taj potez.

Argentinci su nakon toga uspeli da postignu pobedonsi pogodak preko desnog krila u 86. minutu, Merkado je oštro centritao a štoper Roho zakucao loptu u levi ugao gola Nigerijaca.

Reprezentaciju Argentine u osmini finala Svetskog prvenstva očekuje duel protiv selekcije Francuske 30. juna u Kazanju sa početkom od 16 časova.

VIDEO: Navijaci Srbije pevaju Tamo daleko u Moskvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA