≫ 

Tadić ne tuguje posle eliminacije: Srbija može da bude ponosna na nas!

Nema malodušnosti u taboru našeg tima, igrači su pružili koliko su mogli

  • 22

Najbolji fudbaleri Srbije završili su Svetsko prvenstvo u Rusiji porazom od Brazila u Moskvi 2:0

Bio nam je to drugi poraz, koj nas je vratio u realnost posle pobede nad Kostarikom, ali nemaju igrači Mladena Krstajića, niti selektor, za čim da žale: pružili su sve od sebe da prođu grupu u čemu, na kraju, nisu uspeli, pa će šansu tražiti na nekom drugom takmičenju bogatiji za vredno mundijalsko iskustvo.

>>> Karleuša udarila na Krstajića: Tako je to kad umesto brutalnog defanzivca igra neko dete!

Jedan od najboljih protiv Brazila bio je Dušan Tadić, sporadično je unosio pometnju u protivničkim redovima, ali je za nešto više protiv petostrukog šampiona moralo više.

Tadić je posle meča izjavio da najviše žali za periodom dominacije Srbije u drugom poluvremenu koji nije krunisan golom za 1:1.

- Znali smo da ćemo dobiti naše šanse, selektor nam je rekao da budemo strpljivi i ako rezultat nije na našoj stani, da nastavimo da kucamo na vrata. Da smo iskoristili šansu bila bi to skroz dugačija utakmica, ali eto, nije se desilo... Treba da budemo ponosni, Srbija treba da bude ponosna, Brazil je velika ekipa - rekao je Tadić za RTS.

Tadić je vodio mušku borbu sa Felipe Luisom Foto: Tanjug/AP

Novi fudbaler Ajaksa se složio da smo šansu za prolaz propustili protiv Švajcarske.

- Jeste, propustili smo tada veliku priliku, ali smo želeli najbolje...

>>> Rukavina šokirao navijače: Jedva je dočekao kraj meča da traži dres od Nejmara, a onda je bez šorca napustio teren! (FOTO)

Utisak koji se nameće posle svega, i on je najjači: Srbija je imala složnu grupu igrača, spremnih da ginu jedan za drugog, što je bilo evidentno.

- Tako je, disali smo kao jedan, to se videlo na svakom koraku, na svakom treningu, svi smo se trudli da stvorimo dobar duh i dobru atmosferu i krivo nam je što nismo uspeli, jer smo učinili sve da tako bude, ali odlazimo ponosni na kraju.

Navijači su to prepoznali, pozdravili su vas posle poraza od Brazila.

- Mislim da smo imali izvanrednu podršku, mala smo zemlja, ali su nas podržali kako treba. Pokušali smo posle da im poklonimo dresove... Žao nam je što nismo došli do rezultata, ali smo učinili sve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    27. jun 2018 | 23:20

    Ti si kao i Ljajic i mali Milenkovic odigrao super. Mitrovic nije bio los. Nego me interesuje da li je SMS uopste isao u Rusiju sa vama?

  • Mija

    27. jun 2018 | 23:15

    Dosta je više sa tim: Nismo imali sreće, idemo dalje, da je tako Paun razmišljao nikad ne bi bili svetski prvaci . Ali riba smrdi od glave a ove naše ribe posebno.

  • Invictus

    27. jun 2018 | 22:53

    Na tebe ce uvek biti ponosna majstore, ratniku! Ma i na sve ostale... ali na fudbalski (lopovski) savez NE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA