Šta rade fudbaleri Srbije dan posle poraza od Brazila? Kače slike sa Nejmarom na društvene mreže

Vraćamo se iz Rusije posle neuspešnog nastupa na Mundijalu

  • 22

Nisu uspeli fudbaleri Srbije da se domognu osmine finala Mundijala, u ovom momentu to je za njih bio veliki zalogaj.

Pružili su koliko su mogli i ispali od boljeg rivala. Ipak, zanimljivo je da su posle meča pokazali neviđen respekt prema igračima Brazila, a posebno Nejmara.

Igrač PSŽ-a i vlasnik najskupljeg transfera u istoriji jeste vrhusnki igrač, što je i pokazao na mečui sa nama sa nekoliko odličnih poteza. Ipak, kačenje slika sa njim na društvene mreže je preveliki respekt čak i za jednog Nemanju Matića koji je sigurno na svojoj poziciji jedan od najboljih na svetu.

Možda su samo želeli da ovekoveče trenutak kada su na Mundijalu igrali protiv Brazila i jednog od najboljih igrača sveta. I dok je za Živkovića možda i normalno da okači sliku jer nema toliko prilike da igra protiv Nejmara, Matić će se verovatno susresti s njim u Ligi šampiona.

Printskrin: Instagram
Printskrin: Instagram

Takođe i Marko Grujić  se pohvalio sa dva dresa igrača Brazila

Foto: MN Press/Instagram/grujicmarko

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    28. jun 2018 | 20:36

    Njima je izgleda bitnije da izadju na teren da bi pokupili dresove brazilaca nego da se bore za drzavu koju predstavljaju.... Ne shvatate koliko ste jadni, vi ste za mene iskompleksirani i plitki do maksimuma, al kod nas uvek vazi pravilo, nije bitno koliko znas, vec koga znas..

  • :)

    28. jun 2018 | 18:22

    Kakvi pacenici. I onda se cude kako Nejmar ne zna nekog naseg igraca. Pa koja jos poznata licnost pamti imena svojih fanova?

  • Losmi

    28. jun 2018 | 18:00

    Pa sacekajte da prodje 40 dana barem..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA