≫ 

Selektor Hrvatske navijao za Orlove: Trebalo je da Srbija eliminiše Brazil!

Nije imao problem Dalić da navija za naš tim

  • 14

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić komentarisao je za banjalučke "Nezavisne novine" rezultate grupne faze Svetskog prvenstva u Rusiji i izjavio da bi "najbolje bilo da je Srbija uspela da pobedi Brazil".

Upitan o iznenađujućim rezultatima na Mundijalu, poput eliminacije Nemačke već u grupnoj fazi, Dalić je ocenio da se Argentina, koja je bila u grupi sa Hrvatskom, provukla u osminu finala.

VIDEO: Ima i Hrvata koji su navijali za Srbe protiv Brazila

Urugvaj ili Portugal? Suarez ili Ronaldo? Kec je 2,80, dvojka 2,90, a kako su u pitanju tvrde ekipe, treba razmisliti o kvoti 2,35 na tip 0-1 (neće pasti više od jednog gola). Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Urugvaj - Portugal.

- Eliminacija Nemačke je svakako najveće iznenađenje. Najbolje bi bilo da je Srbija uspela da pobedi Brazil i da ih je eliminisala. Do sada smo videli da je ovo dosta izjednačeno prvenstvo i favoriti nisu baš toliko ubedljivi - rekao je Dalić.

On je naveo da je Hrvatska "uradila sjajnu stvar".

- Ako to ne potvrdimo protiv Danske, onda nismo u suštini ništa napravili. Sada smo okrenuti Danskoj i to nam je trenutno najvažnija utakmica. To moramo da odradimo kako treba. Ako ne prođemo u četvrtfinale, onda će se sve ovo veoma brzo zaboraviti - kazao je Dalić.

VIDEO: Sve što niste znali o reprezentaciji Hrvatske

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    30. jun 2018 | 20:36

    Nije on jedini koji je navijao za Orlove,velika vecina je navijala za Vas,mislim ma one normalne ,a one nenormalne ne ubrajam.Ja sam svaku tekmu Srbije pratila kao i svoju i srcem navijala...ima nas koji nismo zaprljani mrznjom...nego gledamo pozitivno🤗

  • spartanac80

    30. jun 2018 | 15:04

    Komsije navijam za vas ! Sretno!

  • Ja

    30. jun 2018 | 14:32

    Vama ako izmakne finale,bice to veliko iznenadjenje!Vi bre meljte!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA