≫ 

Veliko razočaranje, ali vratiću se: Sudija Feliks Brih se oglasio posle povratka u Nemačku!

Brih je oštetio Orlove za čist penal, ali veruje da će nastaviti da sudi velike utakmice

  • 25

Nemački sudija Feliks Brih, koji je oštetio fudbalsku reprezentaciju Srbije za očigledan penal protiv Švajcarske, izjavio je, posle završetka svoje misije na Mundijalu i povratku u Nemačku, da je razočaran što je rano otišao sa Mundijala u Rusiji.

FIFA je odlučila da pošalje Briha kući, zajedno sa pomoćnicima, jer je na jedinoj utakmici koju je sudio na Svetskom prvenstvu napravio veliku grešku kada nije video penal i povlačenje Fabijena Šara i Stefana Lihštajnera nad Aleksandrom Mitrovićem.

>>> Bukmejkeri kažu da su najveće šanse da se u finalu sastanu Brazil - Engleska, tu je kvota 6,00, dok je na Brazil - Hrvatska kvota 7,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za finale Mundijala.

- Razvoj situacije na Svetskom prvensvu je za mene i moj tim veliko razočarenje, ali život ide dalje. Vratićemo se - rekao je Brih, a prenosi nemački DFB.

VIDEO: Krstajić emotivno: I ja sam bio fudbaler, moja je krivica ali pokradeni smo

Odluku da Brih, jedan od najcenjenijih sudija današnjice, ode sa Mundijala kao ispravnu vide i sudijski stručnjaci u njegovoj zemlji.

- Očigledno je Feliks teško kažnjen zbog odluka na meču Švajcarska - Srbija, FIFA je ozbiljna organizacija o ocenila je da za njega nema više utakmice. To je opravdano, moramo da prihvatimo odluku - rekao je potpredsednik Sudijske komisije u Nemačkoj Roni Cimerman.

I Predsednik sudijskog odbora Luk Majkl Frolih priznao je da je razočaran da je Brih, kao jedini nemački sudija, prerano završio učešće na Svetskom prvenstvu, podsećajući da je imao uspešnu sezonu u Ligi šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    5. jul 2018 | 11:50

    Ako jedan Sudija koji stoji nekoliko metara samo pored ne vidi onakav faul nad Mitrovićem onda taj nije ni za amaterski Fudbal.

  • 100jko

    5. jul 2018 | 11:48

    Boli ga šilo, sigurno je on to već naplatio.

  • Zoran

    5. jul 2018 | 11:53

    Sad ce preci u svajcarsku ligu da sudi kono do vrha pun

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA