≫ 

Hrvatska oduševljena izjavom Milojka Pantića da će deo klerofašističke Srbije navijati za Rusiju!

Legendarni komentator gostovao u hrvatskom studiju povodom predstojeće utakmice sa Rusijom

  • 85
Ples sa zvezdama, Milojko Pantić Milojko Pantić / Foto: Marko Todorović

Legendarni srpski komentator, Milojko Pantić smatra da Hrvatska može u Rusiji da postane svetski prvak. Gostujući u HRT-ovom "Otvorenom studiju" Pantić je otkrio kako je još uoči prvenstva Hrvatsku i Belgiju naveo kao svoje favorite.

>>> Milojko pitao Britni Ris - spavaš li mirno? Amerikanka BRUTALNO odgovorila i njemu i Ivani Španović (FOTO)

Otkrio je i kakvo raspoloženje vlada u Srbiji uoči utakmice Hrvatske i Rusije (subota 20 sati) u četvrtfinalu Svetskog prvenstva.

- Građanska će Srbija navijati za Hrvatsku sigurno. Postoji u Srbiji i jaka druga strana, klerofašistička Srbija, koja sanja da će Rusija pobediti fudbalsku Hrvatsku - rekao je Pantić.

RUSIJA - HRVATSKA: Rusija pobeđuje - kvota 3,60, Hrvatska pobeđuje - kvota 2,25, biće nerešeno posle 90 minuta - kvota 3,00. A možda je najsigurnije probati sa 0-2 gola s kvotom 1,44. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Rusija - Hrvatska.

VIDEO: Rus objasnio zašto oni vole Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    6. jul 2018 | 14:42

    Sram te bilo Milojko. Ja cu glasati za Rusiju, jer mi je bliza od Hrvatske. Da li sam klerofasista? Da, pravoslavne sam vere. Da li sam opet klerofasista? Kad ce vec jednom ovi ljudi bez identiteta, bez vere i bez morala u penziju da Srbija odahne.

  • Nnidzs

    6. jul 2018 | 15:05

    Pozdrav od klerofašiste koji će navijati svim srcem za Rusiju!!!

  • ⭐⭐⭐

    7. jul 2018 | 00:28

    Kako može da neka "fašistička" Srbija (što inače ne postoji) bude za Ruse,a kao ovi drugi za Hrvate a zna se ko su tu fašisti između Rusa i Hrvata uvek bili.Ko je ovde lud? Očigledno samo ludi Milojko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA