≫ 

Prosinečki slušao pesmu Delija posle plasmana Hrvata u 1/2 finale: Lepa Srpkinja mu na uvce pevala u kafani (VIDEO)

Nije moglo bez Zvezde na slavlju kojem je prisustvovao i Robert Prosinečki

  • 22

Velika fešta bila je u Hrvatskoj nakon pobede "Kockastih" nad Rusijom posle penala, čime su "Vatreni" ponovili uspeh generacije iz 1998. godine, koja je došla do polufinala Mundijala.

Deo te generacije bio je Robert Prosinečki, legendarni fudbaler Crvene zvezde, koji je pre 20 godina vodio Hrvatsku do istorijskog trećeg mesta na svetu, a danas je stručni konsultant na HRT-u.

Zbog toga je kasnio na proslavu, koja je bila održana u jednoj od kafana u Zagrebu. Tamo se našla i jedna Srpkinja, Dragana Stojanović, studentkinja iz Banja Luke, koja se bavi i pevanjem.

Osim toga, Dragana je i velika navijačica Zvezde i redovno je na Marakani i u Pioniru kada igraju crveno-beli, a ni kilometri daljine nisu joj problem da bodri voljeni klub.

Kada se u kafani srela sa Prosinečkim, otkrila nam je da je sa njene strane došlo je do predloga da mu otpeva Zvezdinu pesmu, što je on s oduševljenjem prihvatio, pa su zapevali u duetu.

- Bila je to generacija 90/91. Generacija koja je popela Crvenu zvezdu na krov Evrope. Jedan od njih je ovaj čovek! Robert Prosinečki! Ljudi moji, ne mogu da opišem rečima kakav je osećaj stajati pored ovakve legende i pevati pesmu naše Zvezde! A koliko ovaj čovek voli Zvezdu, sve će vam biti jasno kad pogledate snimak. Zvezda je emocija! - napisala je lepa Dragana.

Pogledajte još neke njene fotografije koje pokazuju koliko voli Zvezdu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA