≫ 

Briga me za zlatnu loptu: Embapea interesuje samo trofej prvaka sveta i ništa više!

Supertalentovani fudbaler fokusiran je na finale

  • 3

Jedan od glavnih kandidata za osvajanje "zlatne lopte" namenjene najboljem igraču Mundijala je Kilijan Embape koji je svojim igrama na prvenstvu oduševio fudbalski svet. 

>>> Francuska je u finalu Mundijala! Embape oduševio svet, iako nije dao gol Belgijancima (VIDEO)

S obzirom na činjenicu da su igrači poput Mesija, Salaha, Ronalda i ostalih uglavnom ispali sa prvenstva mladi francuski reprezentativac koji mnoge podseća na Pelea, sve se češće pominje kao najbolju fudbaler na prvenstvu.

Ipak, kako stvari stoje, njega nagrade ovog tipa ni malo ne zanimaju.

Briga me je za to, uopšte ne razmišljam o tome. Samo želim da osvojim Svetsko prvenstvo, 'zlatna lopta' me trenutno ne interesuje -istakao je tinejdžer posle plasmana Francuske u finale planetarnog šampionata.

VIDEO:

Zanimljivo je da se nije ni rodio kada je Francuska 1998. godine podigla pehar namenjen najboljoj selekciji sveta, tako da je Embape izuzetno motivisan da sazna, kako to izgleda i to iz "prve ruke".

Nisam bio rođen te 1998. godine kada smo bili prvaci sveta i nisam video ljude kako slave. Sve ćemo dati od sebe u finalu da završimo posao - poručio je Embape

Da podsetimo, Francuska je prvi finalista Svetskog šampionata u Rusiji i igraće sa boljim iz polufinalnog duela Engleska- Hrvatska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA