≫ 

Moji momci nisu normalni! Selektor Hrvata u delirijumu posle plasmana u finale Mundijala

Nisu uspela mnogo "jača" trenerska imena pre njega da naprave zapažen rezultat na velikim takmičenjima od 1998, ali jeste Zlatko Dalić

  • 30

Malo ko je davao šanse Hrvatima za bilo kakav uspeh u Rusiji kada je ekipu preuzeo Zlatko Dalić u finišu turbulentnih kvalifikacija, nije najbolji ambijent bio u tom trenutku, ali danas ovako stoje stvari: Hrvatska je u finalu Svetskog prvenstva.

>>> Goreo je Zagreb, navijači Hrvatske zapalili Trg bana Jelačića (VIDEO)

Dalić je vodio svoj tim do pobede nad Englezima od 2:1 u produžecima, posle još jednog preokreta koji su ovaj put režirali Perišić i Mandžukić, za najveći uspeh u istoriji hrvatskog fudbala.

Posle meča, Dalić je, razumljivo, bio van sebe od sreće.

- Čestitam mojim momcima, oni nisu normalni. Nisam ja ništa ostvario, sve su napravili moji dečki. Ovo što su odigrali je fantazija, kako su se borili i kako su trčali. Hvala našim navijačima u celom svetu, u Hrvatskoj i u BiH - poručio je Dalić nedugo posle bajkovitog završetka moskovskog duela sa Englezima.

Još jedna pobeda deli Hrvate od svetskog trona. Još Francuzi.

- Ne, mi nismo mi rekli našu poslednju reč. Mi i dalje hodamo, jednu po jednu, guramo napred, nismo stali. Rekli smo da ostajemo u Moskvi kad smo došli i sad ćemo biti svetski prvaci ako Bog da - rekao je Dalić.

VIDEO: Hrvati burno proslavili plasman u finale Svetskog prvenstva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    11. jul 2018 | 23:44

    Bravo Hrvati!Definitivno znate da igrate fudbal!Vidi se da igrate srcem,borite se celu utakmicu i ne posustajete ni u 1 trenutku!Svaka cast!Zasluzili ste!Pozdrav iz Srbije!A vi koji mesate politiku u sport,ne gledajte finale!Hrvati dobijaju!

  • Sexo

    11. jul 2018 | 23:55

    Tako se igra a ne ove srpske izvinjavajuce curice sa nama glupim bosancima na celu. (Mitrovic se klanja Saciriju, Krstajic i Kerkeza Zenica)....tuga

  • Mila

    11. jul 2018 | 23:53

    HVALA MOMCI DO NEBA!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA