≫ 

Budalo jedna: Subašić udario flašom Lovrena dok je davao izjavu, saigrač mu nije ostao dužan (VIDEO)

Hrvatski golman se našalio sa svojim defanzivcem nakon plasmana Vatrenih u finale Mundijala u Rusiji

  • 2

Hrvatski fudbaleri su bili odlično raspoloženi nakon pobede nad reprezentacijom Engleske u polifinalu Svetskog prvenstva, čime su se po prvi put u svojoj istoriji našli u finalu ovog takmičenja.

>>>Modrić je imao teško detinjstvo, obeleženo ratom i bombama, a držao ga je samo jedan san - sada je na putu da ga ostvari!

Nošen euforijom nakon završetka meča, golman Hrvatske reprezentacije Danijel Subašić "ometao" je defanzivca Liverpula Dejana Lovrena, dok je ovaj davao izjavu za strane medije.

Naime, u trenutku kada je Lovren u kontekstu pominjao nedelje, mesece i godine - Subašić se pojavio iza njegovih leđa i plastičnom flašom ga udario dvaput uz komentar, "šta ti pričaš, kakve godine".

Iznenađeni Lovren se nasmejao i odgovorio mu sa "daj, budalo jedna".

Sigurno je da su hrvatski fudbaleri adekvatno proslavili ulazak u finale Svetskog prvenstva, a za najveći uspeh u istoriji zemlje će im biti potreban trijumf nad reprezentacijom Francuske u nedelju 15. jula na stadionu Lužnjiki u Moskvi.

VIDEO Sednica Vlade Hrvatske u dresovima reprezentacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA