≫ 

Rakitić: Najviše se čujem sa Krstajićem tokom SP, slavićemo i mi sa Đokovićem ako osvoji Vimbldon!

Vezista hrvatske reprezentacije se dotakao i Srba tokom konferencije za medije

  • 22

Mladen Krstajić je čovek s kojim se Ivan Rakitić najviše čuje tokom Svetskog prvenstva, ne računajući ljude koji su vezani za fudbalsku reprezentaciju Hrvatske.

To je otkrio upravo vezista Kockastih, govoreći o finalu Mundijala i meču koji njega i njegovu selekciju očekuje u nedelju od 17.00 časova!

- Čuli smo se, najviše s njim od svih koji nisu deo hrvatske reprezentacje. Za mene je jedan od najbližih prijatelja. Više mi je od brata. Pratim ga, volim ga kao deo porodice. Želim mu mnogo sreće i da ovaj prvi korak koji su napravili bude podsticaj za dalji uspeh - rekao je Krstajić, koji je prokomentarisao i to što se Novak Đoković našao na meti zato što navija za Hrvatsku:

- Noletu, pre svega, kapa do poda. Na Vimbldonu ja navijam za njega. Voleo bih da i on dođe do finala da i on osvoji u nedelju. Za mene je Nole fantastičan i veliki sportista, a još veći kao čovek. Imali smo lep susret u Majamiju, sjajna je osoba, želim mu svu sreću. Ako pobedi na Vimbldonu, slavićemo i mi uz njega.

Reprezentativci Hrvatske u društvu Đokovića Foto: Instagram/djokernole

Naravno, analiza Francuske je bila neizostavna.

- Jako su ozbiljna reprezentacija, imaju svoje adute, fantastične igrače u napadu i odbrani. Biće jako teško. Najvažnije je da odigramo svoju najbolju utakmicu. Poštujemo ih maksimalno. Biće spremni kao i mi, idemo u borbu, naša želja je ogromna. Daćemo sve od sebe, hoćemo da se nametnemo. Nadam se da neće mirno spavati, da će razmišljati o nama. Sve za zajednički uspeh i uspeh moje Hrvatske. Niko od nas nije bitan - rekao je Rakitić.

VIDEO: Ludilo u Hrvatskoj! Trg bana Jelačića "eksplodirao" posle pobedničkog gola Hrvatske

VIDEO: Makedonski lemuri odlučili - Hrvatska će biti pobednik Mundijala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA