Nije išao na EP sa Hrvatskom, jer ga je žena varala! Dve godine kasnije igra finale Mundijala, a spasio je i brak (FOTO)

Trnovit put prešao je Dejan Lovren za samo dve godine

  • 12
Lovren na meču protiv Engleske Foto: Tanjug/AP

Odluka da 2016. godine ne ide na Evropsko prvensto kako bi spasio brak ispostavila se kao sjajna za defanzivca Hrvatske reprezentacije Dejana Lovrena!

Fudbaler LIverpula je 2016. gdoine imao velikih problema, jer ga je supruga Anita varala. Tabloid ''San'' je tada javio da je Lovrenova supruga bila u vezi sa izvesnim Darijom Torbićem i da Lovren nije išao na EP, jer je pokušao da spasi brak.

Anita i Dario su se navodno upoznali krajem 2015. godine i od tada je afera počela. Lovrenova supruga je čak i iznajmljivala stan u Liverpulu kako bi njen ljubavnik dolazio da se vide.

Printskrin: Instagram/anitalovren
Printskrin: Instagram/anitalovren

Pisali su o tome i hrvatski mediji, a setite se i izjave Jirgena Klopa koji je Lovrenu ''predložio'' i da ''odmori malo'' ukoliko psihički nije spreman da igra.

Lovren je tada ostao kod kuće, dok su njegovi saigrači iz reprezentacije otišli u Francusku, a u međuvremenu je spasio brak sa ženom s kojom ima dvoje dece.

Stigao je i do finala Mundijala sa reprezentacijom, a na dan istog utakmicu je najavio kao da ide u rat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zagondzija

    15. jul 2018 | 11:52

    Nista on nije spasio ona njega vara i dan danas!!!

  • Kum Žoržo

    15. jul 2018 | 13:33

    Ja im dovedem k...e da ih j..u, oni ih žene...

  • Skorpion

    15. jul 2018 | 12:38

    I sada ovih mesec dana dok je on na Mundijalu, bas me zanima sta je ona radila, "verovatno" je naprasno postala smerna domacica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA