≫ 

Neredi u Francuskoj, ima i mrtvih: Slavlje zbog pobede nad Hrvatima pretvorilo se u totalni haos na ulicama Pariza (VIDEO) (FOTO)

  • 4

Ružne scene viđene su širom Francuske, pogotovo u Parizu, prilikom proslave titule prvaka sveta koju je ova selekcija osvojila pobedom u finalu nad Hrvatskom.

Svetski mediji javljaju da se proslava u Parizu pretvorila u nasilje, lupanje izloga i sukobe sa policijom, dok su dve osobe iz unutrašnjosti izgubile život.

>>> Francuz provocirao 100.000 Hrvata u Zagrebu, pa dobio batine: Telegraf snimio pokušaj linča nesrećnog mladića koga su skinuli sa bandere (VIDEO)

U jednom gradu, koji je udaljen 400 kilometara od Pariza, život je izgubio 50-godišnji navijač koji je slomio vrat prilikom proslave. On je skočio u jedan kanal nakon završetka meča i spasa mu nije bilo.

Ludnica u Parizu Foto: AP/Tanjug

Zabeležena je i druga smrt - u mestu u blizini Sent Feliksa! Jedan 30-godišnji navijač je poginuo tako što je, slaveć pobedu, udario automobilom u drvo.

>>> Sa dresom Modrića u leglu Delija: Pola sata kasnije bilo mu je jasno kakvu je grešku napravio (FOTO)

S druge strane, u Parizu su neredi trajali određeno vreme i sve radnje i izlozi u blizini Ajfelovog tornja su polupani. Policija je uspela da smiri navijače u jednom trenutku, ali je materijalna šteta već bila velika.

VIDEO A ovako je sve počelo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA