≫ 

DJ AZAR imao nastup pred desetinama hiljada navijača u Briselu! (FOTO) (VIDEO)

Najbolji igrač belgijske reprezentacije se oprobao u ulozi DJ-a tokom svečanog dočeka povodom osvajanja trećeg mesta na Mundijalu u Rusiji

  • 3

Fudbalska reprezentacija Belgije je ostvarila najveći uspeh u istoriji te zemlje, osvojivši treće mesto na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Rusiji.

>>>Mekgregoru je "fotka" sa Putinom važnija od svakog gola u finalu! Irac oduševljeno ispozirao uz prvog čoveka Rusije (FOTO)

Crveni đavoli su u utakmici za treće mesto pobedili reprezentaciju Engleske rezultatom 2:0 i time krunisali odličan nastup na Mundijalu.

Nakon povratka u svoju zemlju, desetine hiljada navijača se okupilo ispred Velikog trga ne bi li pozdravili svoje heroje.

U ludom zabavljanju je prednjačila prva zvezda tima, Eden Azar, koji je u jednom trenutku preuzeo ulogu DJ-a i agresivnom pesmom podigao atmosferu u centru Brisela.

 
Having the best day, thanks to you all!!! #family #fifaworldcupA post shared by Eden Hazard (@hazardeden_10) on

Nakon završetka šampionata, selektor Belgijanaca, Roberto Martinez, je dao izjavu u kojoj je naglasio da želi da ide korak dalje sledeći put:

- Želeli smo da pobedimo. Kada dobijete Brazil i plasirate se u polufinale, glavni cilj bi morao da bude osvajnje Svetskog prvenstva, ali moramo da budemo realni kada sagledamo šta smo uradili na turniru - izjavio je Martinez po dolasku u Brisel.

- Ovi igrači su vratili veru u nacionlani tim Belgije i apsolutno zaslužuju ovakav doček. Generacija iz Meksika '86 godine, predvođena Encom Šifom, nam je bila prava inspiracija, a sada je ova grupa fudbalera napravila još veći uspeh. Bilo je potrebno 32 godine, tako da je ovo zaista prava satisfakcija - dodao je Martinez.

 
What a welcome home, I love our fans! #REDTOGETHER 🇧🇪 #fifaworldcupA post shared by Eden Hazard (@hazardeden_10) on

>>>Srbin uložio 20 dinara na mečeve Mundijala i zaradio 5.000 evra

- Ponosan sam na način na koji smo ostvarili ovaj uspeh. Fudbal koji smo igrali je belgijski fudbal, to je naš brend. Zajedništvo i taktička fleksibilnost su pokazali da mi želimo da budemo fudbalska nacija. Ovo je bilo izuzetno lepo iskustvo, ali u fudbalu moraš da gledaš napred i pokušaš da napreduješ u seldećoj prilici koju imaš - završio je Martinez svoju izjavu.

Sledeća prilika za bitan trofej Belgijanaca bi trebalo da bude Evropsko prvenstvo, koje je na programu za dve godine, a održaće se u 12 gradova iz 12 zemalja, dok bi finalni meč trebalo da bude odigran na legendarnom stadionu Vembli u Londonu.

VIDEO: Belgijanci u transu posle gola protiv Brazila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bggg

    16. jul 2018 | 19:17

    Po meni je to vas neuspeh imate ekipu da budete prvaci sveta

  • realno

    17. jul 2018 | 10:01

    Jedini koji su igrali lepršavo na svetskom...Nedostatak Meuniera protiv Francuske i nedostatak sreće su im pomrsili račune...Ovi zabiki iz prekida i parkirali autobus...Po meni je Hazard bio igrač prvenstva,čak pre Modrića...Ali Luka ove godine zaslužuje zlatnu loptu...Uzeo Ligu Šampiona,umalo Svetski prvak itd...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA