≫ 

Ispravka: Hrvat nije pucao iz zolje dok je slavio plasman u finale Mundijala (VIDEO)

Mnogi su pomislili da je u pitanju teško naoružanje, ali se ispostavilo da to nije istina, već da je u pitanju samo cev iskorišćenog raketnog bacača, koji nema razornu moć

  • 8

Zanimljiv i krajnje čudan video pojavio se u Bosni i Hercegovini, gde je jedan hrvatski navijač na neobičan način slavio uspeh Kockastih na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

On je na ulice Širokog Brijega izašao sa predmetom koji je podsećao na zolju. Iako su mnogi mediji pomislili da je u pitanju pravi raketni bacač, ispostavilo se da je u pitanju "samo" cev bacača koja ostane nakon što on jednom bude iskorišćen.

Muškarac je cev iskorišćenog bacača napunio vatrometom i ispalio ga nasred ulice. Ovaj njegov neodgovoran potez prošao je bez posledica i povređenih, na svu sreću.

Snimak se brzo proširio putem društvenih mreža širom sveta, a posebno su se ovom temom bavili mediji u regionu, koji su i dramatizovali u naslovima da je pucano iz teškog naoružanja, što nema veze sa realnošću i činjenicama.

Napomena: Prvobitni tekst je ispravljen, na osnovu analize portala Raskrinkavanje. U naslovu je istaknuto da je tekst ispravljen, kao i da prvobitna tvrdnja da je pucano iz zolje nije istinita.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    17. jul 2018 | 12:58

    Bravo....svaka cast...inteligencija na nivou

  • Oko

    17. jul 2018 | 13:53

    Da je bosnjak ovako se slikao dosad bi bilo preko 100 komentara kao terorista

  • Филиптер

    17. jul 2018 | 13:53

    Има домашај као што му је IQ ,9 метара

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA