Đoković se prvi put oglasio posle okončanja sezone i uz dve divne fotografije sa Stefanom otkrio kako se oporavlja (FOTO)

Najbolji srpski teniser konačno uživa u slobodnom vremenu koje može da provede sa porodicom

  • 7
Foto: Tanjug/AP/PA

Novak Đoković se nije oglašavao na društvenim mrežama niti u medijima nakon što je objavio da zbog povrede završava sezonu i da neće nastupati na turnirima do januara 2018. godine.

>>> Federer odustao od Sinsinatija i smestio Nadala na prvo mesto!

Ipak, sada je prekinuo tišinu, i izolaciju od javnosti, koja mu očigledno prija, i podelio je sa svojim navijačima kako provodi dane tokom oporavka od povrede.

- Znam da se pitate kako sam i kako se oporavljam. Uglavnom provodim vreme ili na terapijama ili sa porodicom. Moji dani su vrlo mirni i vrlo sam zahvalan na svakom trenutku s mojim najvoljenijima. Evo jedan momenat tate i sina koji prave kobajagi auto od kartonske kutije. Od sada sve pravimo duplo jer sa nestrpljenjem iščekujemo bebu. Kakav blagoslov - napisao je Đoković uz fotografiju na kojoj on i Stefan prave automobile od kartonske kutije.

Takođe, Novak je objavio i fotografiju na Instagramu, gde on i Stefan gledaju u jezero kojim plivaju labudovi uz komentar da posmatranje sveta očima dogodišnjaka donosi tako mnogo boje.

 
A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA