Ronaldov sin probušio Rija Ferdinanda sa bele tačke: Već sad se vidi da će biti zvezda kao otac! (VIDEO)

Rio Ferdinand posetio je nekadašnjeg saigrača u Madridu i iskoristio priliku da se uveri u talenat Ronalda juniora

  • 1

Bivši igrač Mančester Junajteda, Rio Ferdinand na kratko je kišnu Englesku zamenio sunčanom Španijom. Nekadašnji reprezentativac "Gordog Albiona" posetio je Madrid i bivšeg saigrača Kristijana Ronalda.

Fudbaler Real Madrida ugostio je Ferdinanda u svojoj kući i odgovarao na njegova pitanja. U "ćaskanju" dvojice prijatelja, Ronaldo se prisetio dolaska u Madrid i velikog broja ljudi koji su ga dočekali.

>>>Proslava gola u Ronaldovom stilu, devojčica je postala hit na internetu (VIDEO)

>>>Rio Ferdinand odlučio da postane bokser i odmah ga isprozivali: Hoće li Vidić da prima udarce u ringu umesto tebe? (FOTO)

Želja za novim izazovima, kao i za unapređenjem igre, doveli su ga Real, ali kako sam ističe - nikada neće zaboraviti "Crvene đavole".

Ferdinanda je zanimalo i gde Ronaldo vidi sebe za 10 godina, pa je od Portugalca dobio šaljiv odgovor "Možda počnem da boksujem, kao ti".

U svojoj vili, Ronaldo naravno poseduje i mini teren za fudbal na kom trenira zajedno sa sinom. Ferdinand je iskoristio priliku i da se uveri u talenat Ronalda juniora, pa je stao među stative i pokušao da odbarani nekoliko udaraca.

Mlađi Ronaldo pokazao da je zvezda u najavi, pošto je sa dva šuta sa bele tačke bukvalno ''probušio'' Ferdinanda.

To nije bilo dovoljno, pa su brzo "odmerili snage" radeći sklekove.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA