Da li ste primetili seksi tetovažu na guzi Darije Klišine posle serije vrelih fotki u kupaćem? (VIDEO)

Jedna od najepših atletičarki sveta uglavnom retko pokazuje tetovažu koju ima na provokativnom mestu, ali na nekoliko fotografija jasno može da se vidi i cela

  • 3
Foto: Guliver/ Ian Walton/Getty Images

Kako u Evropi dođe hladno vreme i zima, tako mnogi vrhunski sportisti, kojima je završena sezona, pohrle u toplije krajeve, gde mogu da se odmore i napune energiju za nove izazove koji ih očekuju u narednoj godini.

Takav je slučaj i sa jednom od najatraktivnijih atletičarki sveta, Ruskinjom Darijom Klišinom, koja uz Ivanu Španović važi za jednu od najlepših atletičarki sveta.

>>> Cela hala je blenula u seksi Dariju Klišinu: Ruska lepotica zadivila Srbe (VIDEO)

Ona je odlučila da poseti egzotično ostrvo Bora Bora koje pripada Francuskoj Polineziji, gde je objavila i nekoliko provokativnih fotografija, u kojima je seksi kupaćem istakla svoje savršeno telo, koje se uklopilo u bajkoviti prizor mora i vulkanskih stena u pozadini.

Klišina na svom profilu često objavljuje fotografije u kupaćem, a na nekoliko njih se može primetiti da ima i tetovažu na guzi. Uglavnom se video samo deo tetovaže, ali je na jednoj od fotografija otkrila i celu.

Pogledajte kompilaciju njenih najseksi fotografija u kupaćem:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA