≫ 

Trener Argentine "odmerio" seks bombu u Bokinoj loži: Niko nije gledao u "ozbiljne glave", već u plavušu u tesnoj beloj haljini (FOTO)

Zanosna Ruskinja bila je u centru pažnje legendarnog stadiona

  • 4

Bombinjera je bila deo još jednog spektakla na tribinama, iako je gostovao ne baš preterano atraktivan protivnik - Temperlej. Ali, navijači Boke na stadion idu zbog Boke, a ne zbog njenih protivnika, i nije im bitno da li igraju protiv ''nekog'' Temperleja, ili je u pitanju Superklasiko protiv River Plejta.

>>> Gola izranja iz vode, silikoni pršte: Ambasadorka Mundijala objavila provokativne fotke, a onda je počela da meša guzom kao profi igračica (FOTO) (VIDEO)

Na poslednjoj utakmici na Bombonjeri Boka je imala ogromnu podršku i pobedila je Temperlej sa 1:0 golom Fabre u 60. minutu, a moglo je da bude i ubedljivije da je Tevez dao gol sa bele tačke u završnici meča.

Boka je ipak došla do tri boda i zadržala je 7 bodova prednosti na prvom mestu.

Utakmicu su Iz svečane lože su je gledali i specijalni gosti.

Foto: Profimedia/AFP

Tu su bili selektor Argentine Horhe Sampaoli, njegov pomoćnik Sebastijan Bećaćeće, i predsednik Boke Juniors, Danijel Anhelići. Ipak, sve ih je zasenila lepa plavuša u beloj Haljini.

U pitanju je Viktorija Lopireva, ambasadorka Mundijala u Rusiji, koja je bila u poseti Boki Juniors.

Pomoćni trener Argentine ju je ćak i ''odmerio'' pogledom, a reporteri su to i zabeležili.

- Kažu da Bombonjera ne drhti, već da bije! I to sam danas shvatila lično - napisala je Loprieva uz fotografiju sa Bombonjera.

Foto: Guliver/Gabriel Rossi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA