Svi se pitaju da li je Ronaldova devojka nosila gaćice? Prorez na haljini se nezgodno okrenuo i pokazala je previše (FOTO)

Blistala je na filmskom festivalu u Veneciji, gde je promenila dve haljine, od kojih se ne zna koja je bila seksipilnija

  • 4
Vetar je previše podigao haljinu; Foto: Profimedia

Devojka Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez blistala je na filmskom festivalu u Veneciji, gde se pojavila na crvenom tepihu kao prava holuvudska zvezda.

Ona je na crveni tepih došla u seksi crnoj haljini, koja je bila providna, pa je moglo da se vidi da joj je figura dovedena do savršenstva.

Ipak, mnogima je više pažnje privukla njena prva haljina, kada je izašla iz gondole, koja je imala dubok prorez koji joj je isticao noge.

Međutim, kada je trebalo da izađe iz čamca, prorez se nezgodno okrenuo i otkrio više nego što je Georgina želela, pa su se mnogi zapitali da li je imala gaćice.

Blistala je na crvenom tepihu; Foto: Profimedia

Pogledajte i kako je izgledala druga haljina koju je kasnije obukla:

Foto: Profimedia
Foto: Tanjug/AP

VIDEO: Sve se ori, svi slave: Doček Zvezdinih fudbalera na aerodromu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bez-veze

    30. avgust 2018 | 17:12

    Pa ,šta i da ne nosi veš, to sad kao nešto ,,katastrofa" pa ove javne ličnosti pogotovu kod nas obuku neku krpicu sve se vidi pa je sad ovo nešto novo

  • Putin R.S

    30. avgust 2018 | 17:01

    I sta je to "previse" pokazala???

  • Gg

    30. avgust 2018 | 20:34

    I da jeste i da nije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA