Srpski sportisti u mešovitim brakovima i vezama: Najlepša odbojkašica i košarkaški reprezentativci su dokaz da ljubav ne zna za granice (FOTO)

Oni su dokaz da ljubav ne poznaje nikakve granice i da je jača od svega

  • 6

Ljubav ne poznaje razlike u godinama, nacionalnosti, boji kože ili bilo kom drugom faktoru koji može da bude kočnica oslobađanju najlepše moguće emocije.

Dokaz za to su i pojedini srpski sportisti, koji su u mešovitim brakovima i vezama.

Među njima su košarkaški reprezentativac i reprezentativka, kao i jedna odbojkašica, koja važi za jednu od najlepših u Srbiji.

Pre nekoliko dana "sudbonosno da" svom izabraniku rekla je srpska košarkaška reprezentativka Jelena Milovanović, koja sada nosi prezime Bruks, po svom mužu Dejvu, sa kojim je do

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jelena Brooks (ex Milovanovic) (@jelenabrooks9) on

Ovakav mešoviti brak ima i srpski košarkaški reprezentativac Ognjen Kuzmić, koji je u braku sa Amerikankom Tomišom Romo, koju je upoznao dok je bio košarkaš Golden Stejta. U braku su od 2016. godine i imaju sina kome su dali ime Nikolaj.

Ognjen Kuzmić sa suprugom Tomišom Romo; Foto: Instagram.com/ognjenkuzmic1

Među srpskim sportistima koji imaju ovakvu ljubavnu vezu je i jedna od naših najlepših odbojkašica - Ljiljana Ranković, koja je u vezi sa 22-godišnjim Franuczom Stefanom Bojerom.

Ona kao i Stefan igra u Francuskoj, a koliko se vole često objavljuju na svojim Instagram profilima. Njima nije problem ni to što je ona starija od njega tri godine.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Ljiljana Rankovic (@ljiljarankovic8) on

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Ljiljana Rankovic (@ljiljarankovic8) on

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Ljiljana Rankovic (@ljiljarankovic8) on

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Ljiljana Rankovic (@ljiljarankovic8) on

VIDEO: Srđan Đoković: Lepo je što se Federer pokajao

Kvota da će Zvezda dati bar jedan gol u Parizu je 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč PSŽ - Crvena zvezda.

Junajted se za vikend izblamirao protiv Vest Hema, i sada će u Ligi šampiona morati da se vadi protiv Valensije. Kvota na keca na Old Trafordu je sasvim dobra - 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Valensija.

Poraz od Sevilje, pa remi na Bernabeu s Atletikom. Real nije navikao na takve rezultate, a danas gostuje moskovskom CSKA u hladnoj Moskvi. Kvota na dvojku je 1,55, a na duplu šansu 1X 2,44. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za CSKA - Real Madrid.

Siti je u prvom kolu LŠ doživeo šokantan poraz kod kuće od Liona, i naravno, želi da popravi utisak protiv Hofenhajma. Kvota na dvojku, uz bar jedan gol domaćina (2&GG) je 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hofenhajm - Mančester Siti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kimi

    2. oktobar 2018 | 16:47

    I ja sam iz mešovitog braka. Otac mi je muško majka žensko😂😂😂😂

  • Frojd

    2. oktobar 2018 | 17:52

    Kake ovo ima veze sa ljubavlju,Ovo je tuga.Samo neko ko ima problema sa svojim genima moZe da izabere drugu rasu jer zeli da ponisti svoje gene,u prevodu ako ne volite svoje roditelje ili ako imate osecaj manje vrednosti sto ste to sto jeste

  • Lala

    2. oktobar 2018 | 16:51

    Oko 5, 5 miliona Balkanaca je u mesovitim ili poeklom iz mesovitih brakova. Ja sam cetvrta generacija I lepo mi je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA