≫ 

Bokserski šampion brutalno nokautirao maskotu uživo na TV-u: Slomio vilicu nesrećnom čoveku (VIDEO)

Diontej Vajlder se izvinjavao posle ovog čina i branio se da nije znao da je ispod maske čovek

  • 6

Dinotej Vajlder imao je skandalozan potez uživo pred milionskim auditorijom u TV studiju ESPN-a, gde je nokautirao maskotu.

Šampion VBC kategorije, koji je bio gost ugledne medijske kuće u sklopu promocije borbe za titulu protiv Tajsona Fjurija, šokirao je čitav svet kada je nokautirao maskotu.

Trebalo je da bude obična šala, ali je Vajlder toliko snažno udario nesrećnog čoveka, da ga je oborio momentalno i poslao u urgentni centar, gde je konstatovan prelom vilice.

Prvobitno je internetom kružila priča da Vajlder nije znao da je iza maskote ljudsko biće, ali je dosad neporaženi Amerikanac odlučno demantovao takve natpise.

- Svaki naslov da nisam znao da je iza maskote bilo ljudsko biće je samo "klik bejting". Pokažite poštovanje prema maskoti. Čovek je pokazao hrabrost i izvinjavam mu se ako je povređen. Imam najveće moguće poštovanje za njega, zbog hrabrosti. Želeo bih da ga lično pozovem da bude moj gost tokom borbe 1. deembra - napisao je "Bronzani bombarder"

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Deontay Wilder (@bronzebomber) on

VIDEO: Bakočević o UFC 229: Kad te se Habib dokopa to ti je potpuno druga životinja kao da te napao čovek od 100kg a ima 70!

(S. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA