Novicki srušio Durentovu Oklahomu, rekord Lejkersa! (VIDEO)

Zvezda Dalasa Dirk Novicki postigao je 32 poena u pobedi protiv Oklahome 128:119 *Lejkersi postigli čak 51 poen u trećoj deonici meča sa Njujorkom, čime su oborili rekord franšize po broju poena u ovoj četvrtini

  • 0

Nemac Dirk Novicki ima još šta da pokaže u najačoj ligi sveta! Prva zvezda Dalasa predvodio je svoj tim do pobede protiv Oklahome sa 128:119, posle produžetka!

Krilni centar tima iz Teksasa postigao je sedam od 32 poena, uz šta je zabeležio i 10 skokova i šest asistencija, čime je bio najzaslužniji za 43 trijumf Dalasa u sezoni, a pomoć je imao u Špancu Hoze Kalderonukoji je postigao 22.

Sa druge strane ni nova blistava partija najefikasnijeg igrača lige Kevin Durent, koji je zabeležio 43 poena nije bila dovoljna Tanderima.

Lejkersi su ove sezone uglavnom bili topovsko meso, pa se pobeda od čak 29 poena protiv Njujorka, može nazvati jednom od najboljih partija tima iz grada "Anđela" ove godine.

Ekipa iz Los Anđelesa je na ovom meču uspela i da obori rekord po broju postignutih poena u trećoj četvrtini, jer su zabeležili čak 51, što je najviše u istoriji franšize. Najveće zasluge za to imaju Havijer Henri sa 22 poena i Nik Jang, koji je zabeležio dva manje, od čega čak pet trojki.

Meč u Stejpls centru posmatrao je nekadašnji trener Lejkersa i novi predsednik Niksa Fil Džekson. Ipak nije imao zbog čega da se raduje jer osim efikasnog karmela Entonija koji je postigao 28 poena u redovima njegovog tima nije bilo svetlih tačaka.

NBA liga, rezultati:

Klivlend - Toronto 102:100

Orlando - Portland 95:85

Dalas - Oklahoma 128:119 (produžetak)

LA Lejkers - Njujork 127:96

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA