Kraj Durentove serije! Džejms pošao na zakucavanje za pobedu, a onda bum! (VIDEO)

Košarkaš Tandera nije uspeo da nastavi svoj niz i pokuša da dostigne Oskara Robertsona, a bio je jako blizu. "Vrelina" ne zna kako ove sezone da istopi "mrežice"

  • 2

Kevin Durent nije uspeo da nastavi svoj neverovatni niz ove sezone! Serija od utakmica na koji ja postigao 25 i više poena zaustavljena je na koti od 41 i tako neće uspeti u ovoj sezoni da dostigne Oskara Robertsona koji je taj učinak imao na 46 utakmica za redom. Majami ne zna kako se pobeđuje Bruklin ove godine pošto posle sinoćnjeg meča imaju skor 0/4 protiv "mrežica".

 

Fantastični Durantula koji je oborio rekord Majkla Džordana prekinuo je svoju fantastičnu seriju u 42. uzastopnom meču, jer je protiv Sakramenta ubacio za njega tričavih 23 poena. Međutim, i to je bilo dovoljno Oklahomi da trijumfuje nad "kraljevima" 107:92.

 

 

Ipak trebalo bi reći i to da je najbolji igrač "gromova" odigrao tek nešto više od 31 minut od mogućih 48, tako da razloge njegovog slabijeg učinke treba potražiti i u slabijoj minutaži.

 

U svakom slučaju i bez obzira na sve on je ponovo bio najefikasniji pojedinac u svojim redovima, a isti broj poena dao je i Keron Batler. Kod poraženog tima najbolji su bili Demarkus Kazins sa dabl-dabl učinkom od 24 poena i 14 skokova, a isti broj koševa dao je i Autlo.

 

 

Šta se dešava sa Majamijem kada igra protiv Bruklina protiv kojih još uvek nisu osetili slast pobede ove sezone. Sada su poraženi 88:87 i to na kakav način! Tako što je Mejson Plamli lupio bananu Lebronu Džejmsu na zakucavanju u poslednjim sekundama susreta. Ni Džejmsovih 29 poena i 10 skokova nije bilo dovoljno za trijumf.

 

 

Odlični Džo Džonson koji je postigao 19 poena za Netse protiv aktuelnih šampiona NBA lige predvodio je svoj tim do pobede, a trebalo bi spomenuti i sjajnu partiju Mirze Teletovića koji je ubacio 11 poena.

 

 

NBA, rezultati:

 

Detroit - Atlanta 102:95

San Antonio - Minesota 91:110

Bruklin - Majami 88:87

Dalas - Juta 95:83

Oklahoma - Sakramento 107:92

Hjuston - LA Lejkers 145:130

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA