Vučić: Nemoguće je privatizovati Partizan i Zvezdu

Navijači Zvezde i Partizana žele da dođe neko ko će dati pare, a da se ne pita ništa u klubu, rekao je premijer Srbije

  • 74

Premijer Srbije, Aleksandar Vučić otkrio je da neće biti ništa od privatizacije najvećih fudbalskih klubova Crvene zvezde i Partizana.

 

On je gostujući na jagodinskoj televiziji Palma plus istakao da je to nemoguće uraditi jer se ne može naći neko ko će dati novac, a da se ne pita ništa u klubu.

 

>>>Vučić: Privatizacija SPORTSKIH klubova u narednih godinu dana!

 

- Kažite mi kako da se izvede ta privatizacija? Znate li šta hoće navijači Zvezde i Partizana i ostalih velikih klubova? Pa hoće da neko dođe i da da pare, ali da se ne pita ništa.

 

>>>VUČIĆ: Zvezda i Partizan ne vrede ništa! Samo muzu Srbiju!

 

- Taj neko koji bi dao pare, trebalo bi da ima 49 odsto akcija, a udruženje građana ima 51 odsto vlasništva - rekao je Vučić za Palmu Plus.

 

- Ajde vi nađite nekoga ko će da da pare, a da se ne pita ništa. Eto, taku mi privatizaciju hoćemo. Da je sprovedem na silu neću, nemam snage,  poručio je premijer Srbije.

 

Foto: Tanjug/Boki

Foto: Tanjug/Boki

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GrunF

    19. decembar 2015 | 09:10

    Moze moze kako ste i AMSS privatizovali mozete i ovo. Na isti nelegalni nacin!!!

  • truli zapad

    19. decembar 2015 | 15:31

    Vucicu napravi razliku izmedju navijaca i kriminalaca pa ces lako doci do resenja za privatizaciju....bojim se da ne lezi u tom grmu zec...ali nemas m..a da kazes ISTINU....sve se privatizuje u drzavi da bi isli napred samo klubovi ne mogu,ma jel'te molicu???....glupo i tuzno objasnjenje ali za naivne budale

  • Pfc

    19. decembar 2015 | 15:45

    Moguce je, samo neces, jer u ovoj preraspodeli snaga, Partizan sa teleoptikom i zvezda bez icega, jasno je ko bi bio dominantan narednih sto godina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA